Victor Slav, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu micuța Sofia?

Victor Slav, în lacrimi, iar motivul acestui episod este micuța Sofia, fetița de 3 ani pe care o are cu Bianca Drăgușanu. Mărturisirea a fost făcută de vedeta Kanal D într-un interviu acordat revistei Viva.

„Da, am plâns din cauza Sofiei. Am avut un mic accident și am ajuns a doua zi la ea, iar ea visase ceva care avea legătură, cumva, cu acea întâmplare; nu exact cum s-a petrecut, dar mi-a spus că a visat că am căzut și m-am lovit la cap și că nu mai am voie să urc scările. Poate a fost doar o coincidență, dar m-a simțit și m-a emoționat până la lacrimi. Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică', explică Victor Slav.

În altă ordine de idei, fostul soț al Biancăi Drăgușanu are planuri mari pentru Sofia, pe care abia o așteaptă să vină la grădiniță la București.

Victor Slav, între cariera în TV și procesul cu Poliția Română

„Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil', poveste emoționat vedeta tv.

Altfel, toate bune pentru Victor Slav. Cariera TV merge ca pe roate, relația cu fosta soție în limitele decenței. Despre o nouă iubire în viața lui, dar și despre procesul pe care îl are pe rol cu poliția pentru episodul DrugTest întâmplat în luna august a acestui an, Victor nu dorește să vorbească.

Să ne amintim că în vara anului acesta, vedeta Kanal D a fost oprită de poliție, pe autostrada A3, în cadrul unui control de rutină. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost supus testului DrugTest care a ieșit… pozitiv. Situația este încă incertă. Așteptăm vești.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete