În anii ’60, făcea furori în primul film din seria “James Bond”. Cum arată Ursula Andress azi, la 84 de ani

Ursula Andress

Ursula Andress, prima „fată Bond' și „una dintre cele mai sexy 100 de vedete din istoria cinematografiei' a ajuns, azi, la 84 de ani. De o frumuseţe răpitoare şi cu un trup parcă făcut pentru păcat, actriţa care a înfierbântat minţile bărbaţilor s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor.

Cea mai senzuală şi apreciată apariţie a sa a fost în rolul „fetei Bond' Honey Rider din filmul „Dr. No', unde a jucat alături de marele star Sean Connery. Ipostaza sa în costum de baie a înnebunit fanii. De altfel, pentru rolul din pelicula realizată în anul 1962, actriţa a câştigat un Glob de Aur.

Iubirile din viața frumoasei Ursula Andress

Ursula Andress s-a iubit cu bărbaţi celebri. În anul 1955, ea a avut o scurtă relaţie amoroasă cu actorul James Dean. În anul 1957, vedeta s-a căsătorit cu John Derek, de care a divorţat în anul 1966. A urmat apoi o iubire ca în poveşti cu actorul francez Jean-Paul Belmondo. În anul 1980, Ursula Andress și actorul Harry Hamlin au devenit părinții lui Dimitri, singurul copil al actriței.

Nici Sean Connery, partenerul ei din filmul 'Dr. No' și primul James Bond, nu a rămas indiferent farmecelor frumoasei actrițe. Deși Connery era implicat în altă relație atunci când s-a filmat prima serie din celebrul serial. De altfel, cei doi chiar au format un cuplu pentru o perioadă de timp.

Osteoporoza i-a măcinat oasele

Și chiar dacă anii nemiloși și-au lăsat amprenta asupra ei, astăzi, la 84 de ani, Ursula Andress a rămas o doamnă cochetă și plină de un șarm greu de egalat!

În ultimii zece ani, actrița a suferit mult din cauza osteoporozei. Cu toate astea, deși și-a rărit aparițiile în public, Ursula Andress a declarat că „refuză să devină captiva acestei boli nenorocite', deși, conform propriilor mărturisiri, oasele ei au devenit atât de fragile, încât par construite din…. sticlă.

Foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete