Vica Blochina nu vrea să mai audă de Victor Pițurcă, după ce 16 ani i-a fost amantă: „Eu sunt mai personaj decât el! A îmbătrânit! Gata, a fost!”

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă, care e căsătorit de peste 30 de ani cu doamna Maria, timp de 16 ani de zile. Acum, vedeta nu mai vrea să mai audă de el și îl critică chiar dacă au un băiat împreună, pe Edan.

Victor Pițurcă a cunoscut-o pe Vica Blochina pe când acesta lucra la celebrul bar Melody din București. „Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva.

Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu. Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat', a povestit acum doi ani Vica Blochina, care are un copil cu Victor Pițurcă, pe Edan, care locuiește acum cu tatăl lui.

Mulți ani de zile, Victor Pițurcă nu a avut o relație bună cu băiatul lui, dar în urma unui proces de paternitate l-a recunoscut. Nici cu Vica Blochina antrenorul de fotbal nu a mai fost în relații bune, după ce aventura lor a luat sfârșit.

În prezent, Vica Blochina nu vrea să mai audă de el. Invitată într-un podcast, Vica Blochina a declarat că este mult mai cunoscută decât Victor Piţurcă. „Nu am să scap. A trecut aşa mult timp, 16 ani. Nu mai am nicio treabă cu omul acela. M-am lipit ca flegma de el. Întotdeauna, unde apar, imediat se prezintă asta (n.r. relaţia ei cu Victor Piţurcă).

Nu înţeleg, chiar şi preşedinţii ţărilor au avut amante. La mine a rămas acolo. Eu sunt mai presonaj decât el (n.r. Victor Piţurcă). A îmbătrânit! Gata, a fost!', a declarat Vica Blochina, în podcastul lui Viorel Grigoroiu, conform as.ro.

vica-blochina-si-edan-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an'

În ceea ce îl privește pe băiatul lor, Edan are 15 ani acum și locuiește la tatăl lui. „Edan s-a mutat la tatăl lui de acum un an și el, perioada aceea mai grea de adolescent, la 15 sau 16 ani, a decis să stea acolo. El oricum este un copil introvertit și nu mă lasă pe mine să intru în povestea lui. Eu aș vrea să mă împrietenesc, să vorbesc, să îmi zică despre prieteni, despre o chestie, și nu vrea. Și eu știu că asta e perioada, pentru mine e foarte greu să gestionez.

Câteodată îmi vine să-l sun sau să îi dau block, câteodată am așa o furie pentru că nu pot să controlez relația și aș vrea să fiu acolo', a declarat Vica Blochina într-un interviu pentru wowbiz.ro.

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete