În ce serial de televiziune joacă Marian Râlea. Magicianul din Abracadabra revine pe micul ecran

Un nou personaj îşi face simţită prezenţa în serialul Lia – Soția soțului meu', de la Antena 1. Este vorba despre fotograful Nae, interpretat de către actorul de film, teatru și televiziune Marian Râlea. Telespectatorii îl vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Personajul interpretat de Marian Râlea nu este doar un simplu fotograf și nu este doar un om în vârstă blând, așa cum poate părea la prima vedere. Trecutul său ascunde o poveste cutremurătoare, care s-a soldat cu o traumă uriașă în viețile unor personaje din serial. Faptele lui Nae, nu au fost nici uitate și nici iertate, iar odată cu apariția acestui personaj, vor fi scoase din nou la suprafață, lucru care va avea consecințe majore în relația dintre personaje.

Nae este un personaj care dorește, din tot sufletul, să-și recupereze viața. O vină de neiertat poate fi uitată și ștearsă cu timpul? Niciodată! Nae își duce în suflet povara unei tragedii. Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita. Își va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită!', mărturisește actorul.

Este dispus Nae să facă orice pentru a-și recupera viața? Cine sunt personajele care l-ar putea ierta şi, totodată, cine sunt personajele care sunt mai hotărâte ca niciodată să îl facă să dispară pentru totdeauna din viețile lor? Cine este dispus să-l primească înapoi în viaţa lui, indiferent de fapta cutremurătoare pe care a săvârșit-o? Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsurile în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, în serialul Lia – Soția soțului meu.

marian-ralea-serial-lia-sotia-sotului-meu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje

Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi.

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete