Anunțul făcut de Anca Dumitra despre căsnicia cu soțul austriac: „Asta ne dorim”

Anca Dumitra, care e cunoscută drept Geanina din serialul „Las Fierbinți', a făcut dezvăluiri despre mariajul ei cu soțul austriac la doar câteva luni de la cununia civilă.

Invitată recent în platoul emisiunii „Vorbește lumea', Anca Dumitra a vorbit despre cum s-a schimbat viața de când este o femeie căsătorită, dar și despre planurile pe care le are alături de soțul ei.

Anca Dumitra s-a căsătorit civil în decembrie 2022SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița s-a căsătorit pe 17 decembrie cu Manfred Spendier. „Foarte drăguț. Nimic nu s-a schimbat. E destul de recentă treaba. Ne vedem peste patru ani și o să îți spun. Gândul bun te face să te duci și să semnezi.

Dorința să funcționeze și să meargă și să fie totul frumos toată viața. Asta ne dorim. Din aproape în aproape…', a declarat Anca Dumitru, conform protv.ro.

„La divorț nici nu vreau să mă gândesc'

Actrița a recunoscut că i-a fost destul de greu să organizeze cununia civilă în decembrie deoarece soțul ei e cetățean străin, iar în acest caz birocrația e complicată, cu 24 de ore înainte nu știau concret dacă va avea loc sau nu cununia.

„La noi oricum a fost complicat cu actele. Deci la divorț nici nu vreau să mă gândesc. pentru că e cetățean străin au fost mici lucruri care mai trebuiau aduse. Câte un act în fiecare zi și noi, cu 24 de ore înainte nu știam dacă se va întâmpla sau nu', a mai spus actrița.

Întrebată când va avea loc și cununia religioasă, Anca Dumitra nu a dat o dată exactă: „Când vrea Dumnezeu și când vreau eu'.

„De obicei, în ceea ce mi-a privit viața personală și profesională, am luat lucrurile pas cu pas. Au venit în mod firesc și natural și nu îmi place să fac lucrurile importante din viață în cea mai mare grabă', a încheiat actrița din „Las Fierbinți'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete