Vica Blochina, gestul disperat pe care l-a făcut după eliminarea de la Survivor România: „M-am trezit plângând”

Vica Blochina a ajuns vineri în țară, după ce a fost eliminată de la Survivor România 2023. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a povestit care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce și-a primit telefonul.

Vica Blochina a stat timp de patru săptămâni în jungla din Republica Dominicană, iar dorul de fiul său a fost mare. Edan a rămas în grija tatălui său, Victor Pițurcă, atât timp cât fosta balerină a fost la Survivor România.

În momentul în care și-a primit telefonul, primul lucru pe care Vica Blochina l-a făcut a fost să-l sune pe Edan.

„Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic. Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plângeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul.

Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții. Îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine', a povestit Vica Blochina, pe Instagram, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a avut parte și de probleme în aeroport. Bagajul Vicăi Blochina a fost pierdut. „Mi-am pierdut bagajul. Nu mi-a venit bagajul… numai peripeții! (…) A fost foarte greu! Eu nu am trăit în viața vieților mele așa experiență. Am plâns întruna! Când am ieșit din competiție eram fericită, râdeam…'.

Imediat ce a ajuns acasă, Vica Blochina a fost să mănânce la restaurantul ei preferat. „Uitați câtă mâncare! Nu îmi vine să cred că nu mai mănânc orez și cocos', în timp ce filma felurile de mâncare pe care le comandase.

vica-blochina-si-edan-fiul-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Vica Blochina spunea printre lacrimi la începutul competiției că fiul ei, Edan, nu mai vorbește cu ea. „Copilul meu nu vorbește cu mine pentru că am plecat la această competiție. Nu a vrut să plec. M-am bucurat foarte mult pentru că am vrut să-l fac mândru pe el. Când am dat jos ultima piesă, eu m-am gândit la el’, a dezvăluit fosta balerină.

Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu.

Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții’, a precizat vedeta atunci când și-a făcut prezentarea, la prima ediție „Survivor România’ 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete