Motivul pentru care părinții lui Smiley se mută lângă casa artistului și a Ginei Pistol: „A fost investiția lor”

Smiley este bucuros că părinții lui vor fi de acum înainte mult mai aproape de el. Bunicii își doresc să își petreacă mai mult timp cu Josephine, singura lor nepoată.

De când a venit pe lume Josephine, Smiley este complet schimbat și diminețile sale sunt complet diferite acum. Iubitul Ginei Pistol are un ritual întreg dimineața alături de fiica sa.

„Sunt implicat total. Fac tot ce trebuie. Tot ce vreau eu, tot ce vrea ea. Rămân și cu ea singur. Diminețile sunt ale noastre. Tot timpul dansăm, desenăm. Are un simț artistic deosebit. Aproape în fiecare săptămână rămâi șocat de ceva: a învățat singură să danseze, cântă, fredonează piese, le prinde foarte repede. Totul e nou pentru mine. În fiecare săptămână învață cuvinte. E un copil deosebit', a povestit Smiley, pentru unica.ro, la avanpremiera filmului Ramon.

Părinții cântărețului și-au dorit să fie mai aproape de nepoțica lor, Josephine. Mama și tatăl lui Smiley și-au cumpărat o casă chiar în Cernica, în apropiere de fiul lor.

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă. Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună', mai spune Smiley pentru sursa mai sus menționată.

Cântărețul a vorbit în cadrul interviului și despre iubita lui, Gina Pistol. Smiley simte că prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' este sufletul lui pereche: „Am găsit tot ce aveam nevoie la Gina. Și am găsit și lucruri de care nu știam că am nevoie'.

smiley-parinti-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Gina Pistol și Smiley sunt de 7 ani împreună

De 7 ani de zile Smiley și Gina Pistol formează un cuplu. Cei doi nu și-au oficializat relația, cu toate că au un copil împreună, pe Josephine. Într-un interviu pentru Spynews, prezentatoarea de la Antena 1 a vorbit pentru prima oară despre căsătoria cu Smiley.

Cei doi vor să își oficializeze relația, însă nu au stabilit o dată pentru marele eveniment. „Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când, că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea’, a spus Gina Pistol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete