Vica Blochina, dezvăluiri despre soția lui Pițurcă: „Am rănit multă lume”

Vica Blochina a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică, independentă și capabilă să depășească obstacolele care i-au ieșit în cale. Vedeta, în vârstă de 46 de ani, a avut un trecut tumultuos, însă acum încearcă să-și vadă de viață alături de Edan, fiul lui Victor Pițurcă, și de afacerile pe care le deține.

Vica Blochina este din Lituania, însă de mai bine de două decenii locuiește în România, iar timp de 16 ani a avut o relație cu Victor Pițurcă, deși acesta era căsătorit. În urmă cu 14 ani, s-a născut rodul iubirii lor, Edan. O bună perioadă de timp, Vica și Pițurcă au fost în proces pentru recunoașterea paternității. În 2021, potrivit Click, magistrații au decis că antrenorul este tatăl băiatului și au dispus plata unei pensii alimentare de 39.000 lei pe lună.

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a povestit prin ce dificultăți a trecut atunci când era însărcinată cu Edan. Ea a mărturisit că nu a primit nici un ajutor din partea lui Victor Pițurcă și a făcut numeroase sacrificii financiare pentru a putea merge la spital să nască.

„Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor', a declarat Vica Blochina.

Vedeta a mai transmis un mesaj, însă de data aceasta soției lui Victor Pițurcă, spunând că îi pare rău pentru tot ce s-a întâmplat în trecut și i-ar cere chiar scuze acesteia.

„Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum, a mai spus blondina în emisiunea de la Pro TV.

Relația dintre Edan și Victor Pițurcă este una bună acum. Cei doi petrec timp împreună, pleaca în vacanțe, iar adolescentul în vârstă de 14 ani este pasionat de fotbal, semn că va călca pe urmele tatălui său.

„Acum Edan e mare, el vrea să facă la tatăl lui Sărbătorile, dar eu vreau să-l iau o lună cu mine în Thailanda, în decembrie. Negociem! Sunt foarte obosită și vreau să mă odihnesc. Eu când nu produc bani intru în depresie', a dezvăluit Vica.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete