Vica Blochina, transformată complet pe rețelele de socializare

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul trece prin multiple schimbări, iar dacă la 20 de ani metabolismul funcționează într-un anumit ritm, lucrurile stau complet diferit după 40 de ani. Vica Blochina, în vârstă de 46 de ani, arată impecabil, însă cu toate acestea vedeta a fost criticată de o urmăritoare susținând că își editează prea mult fotografiile pe care le postează.

Fosta balerină este foarte activă în mediul online și apare în numeroase fotografii atât nemachiată, cât și cu machiaj excesiv sau imagini editate. Reacțiile negative ale internauților nu au întârziat să apară. „Ce face Photoshopul', „Zici că ai 20 de ani', au fost câteva dintre comentariile răutăcioase.

Vica Blochina operațieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ce face Vica Blochina pentru a avea o siluetă impecabilă?

Fosta balerină știe cât de important este echilibrul pentru a avea o siluetă armonioasă, motiv pentru care există un set de reguli de la care nu se abate niciodată. Secretul ei? Sportul și alimentația echilibrată. Vica Blochina pune foarte mult accentul pe activitatea fizică, iar acest lucru se vede, având în vedere că are un corp tonifiat și ține piept kilogramelor în plus.

„Sunt un om masochist cu corpul şi cu sufletul meu. Am nevoie tot timpul de reguli în viaţa mea, ambiţia şi disciplina mă caracterizează. Fac foarte mult sport, dacă aş putea aş face asta zilnic. Alerg zilnic pe 1000 de scări, sar coarda, fac abdomene. În general, ciugulesc, iar seara nu mănânc nimic. Dulciuri nu mănânc decât foarte rar, nu prea îmi plac, eu sunt cu fast food-ul.

Am slăbit pentru că alerg foarte mult şi fac multe tratamente corporale, masaje. Mi-aş dori să fiu o aşchie, dar nu sunt, aşa sunt eu, cu formele mele imperfecte. Am o celulită care nu deranjează, pentru că stă carnea bine pe mine. E greu să ai 40 de ani, trebuie să faci foarte multe eforturi. Muncesc foarte mult, cât nu am muncit toata viaţa mea. Am un magazine online, e noul meu copil şi toata energia mea e concentrată acolo', a spus Vica Blochina, într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete