Vica Blochina a slăbit 9 kilograme, dar mai vrea să mai dea jos încă 11: „Suntem extrem de mulțumită”. Ce dietă urmează după operație

Vica Blochina trece printr-o transformare fizică radicală după ce s-a operat la stomac, a suferit operația plicatura gastrică. A dat jos 9 kilograme, dar nu se oprește aici, vrea să mai slăbească încă 11.

Acum câteva zile, Vica Blochina a mers la un control medical la o lună de când și-a micșorat stomacul. Medicul a și cântărit-o, i-a spus că a dat jos 9 kilograme, motiv de bucurie pentru ea. „Vă salut de la spital, unde am făcut operația, plicatura gastrică. Vreau să vă spun că astăzi am fix o lună după intervenție. Pe 22 a fost o lună de zile, adică o lună de zile este fix astăzi și bineînțeles că m-am cântărit.

Într-o lună de zile eu am slăbit 9 kilograme. Sunt foarte fericită și acum aștept să mă văd cu doctorul, să îmi povestească ce am voie să mănânc, după o lună de zile. Suntem extrem de mulțumită și foarte fericită. N-am dureri absolut deloc. Am mâncat foarte corect ceea ce mi-a spus domnul doctor și mă simt foarte bine. Dorm bine și cred că de săptămâna viitoare am voie să fac și sport', a povestit Vica Blochina.

„Deși eu am avut peste greutatea mea 15 kilograme, deci aș mai avea nevoie să slăbesc încă 6, dar targetul meu este să slăbesc 20, așa că mai am încă vreo 11 kilograme să dau jos într-un an de zile', a mai zis ea.

vica-blochina-restrictii-operatie-4SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Vedeta are o dietă echilibrată acum, consumă și mâncare pasată, după ce în prima săptămână după operație a băut numai lichide. „Oricum sunt pe drumul cel bun. Am avut emoții când m-am urcat pe cântar deoarece ziceam că sigur nu am slăbit.

După haine se vede, dar am zis că sigur nu am slăbit pentru că în momentul în care am început să mănânc mâncare pasată, sigur credeam că nu mai am același efect, însă sunt fericită. O să dau kilogramele jos un pic mai încet. Simt după haine că am slăbit, simt pe corp. Pot acum să îmbrac hainele pe care le aveam acum 3 ani de zile'.

Vica Blochina s-a îngrășat la Survivor România 15 kilograme. După ea a ținut dietă, dar nu e reușit să mai slăbească.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete