Florin Piersic Jr. reacție neașteptată la o poză cu Anca Țurcașiu

Florin Piersic Jr. a lăsat un comentariu total neașteptat la una dintre fotografiile postate de Anca Țurcașiu pe Instagram. Ce i-a scris actorul concurentei de la „Te cunosc de undeva!'.

Anca Țurcașiu a postat pe Instagram o imagine în timp ce stă pe un fotoliu și purta o rochie neagră, care îi punea decolteul în evidență. Actrița anunța că reia cursul „Arta conversației și ținuta în societate' și că așteaptă adolescenții să i se alăture. „Bun găsit, dragilor! Reîncep cursul «Arta conversației și ținuta în societate» pentru adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Înscrierile se fac până la sfârșitul săptămânii viitoare! Grăbiți-vă! Locurile limitate!'.

Florin Piersic Jr. a comentat la postarea vedetei și a spus: „Eu am un astfel de tron la toaletă'. Comentariul actorului nu a fost trecut cu vederea de către fanii artistei, care au reacționat imediat: „Nu cred!', „Dumnezeule, ce încurcătură! Înseamnă că ți-au pus buda în sufragerie! Meseriașii de astăzi…', „De ce l-ai dus în wc? Dacă voiai să ai ,,ținută” trebuia să-l lași în sufragerie…'. Florin Piersic le-a răspuns: „Nu am spus wc', am spus toaletă'. Adică măsuța de toaletă, la care mă dau cu rimel. Scuze pentru confuzie'. Anca Țurcașiu, dând dovadă de un simț al umorului dezvoltat s-a amuzat de toată această situație și a pus emoticoane-uri cu râs cu lacrimi la comentariul lui Florin Piersic Jr, cu care este bună prietenă de mulți ani. Cu toate acestea, unii internauți au considerat comentariul actorului puțin deplasat.

anca-turcasiu-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 9)

Cum se menține Anca Țurcașiu la 53 de ani

Invitată în emisiunea online a medicului Adina Alberts, Anca Țurcașiu a fost întrebată ce mănâncă. Artista a renunțat la carne, fără să se forțeze. „Eu la 20 de ani am renunțat să mănânc carne, pentru că m-am născut o persoană căreia nu i-a plăcut carnea, adică eu nu am fost carnivoră de când mă știu.

Mama m-a forțat să mănânc carne toată copilăria, a fost un chin pentru mine și, când am plecat de acasă la 20 de ani, evident că nu am mai mâncat, adică natural nu am… nu pentru că iubesc animalele sau știi alții cum declară. Iubesc foarte mult animalele, nu am avut o problemă din asta, să nu mănânc carne sau pentru că e sănătos sau e nesănătos’, a spus vedeta.

Apoi, Anca Țurcașiu a renunțat la lactate din cauza unor analize care nu i-au ieșit bine. „E adevărat că am citit multe cărți despre până să renunț, aduse de afară, pe vremea lui Ceaușescu imaginează-ți că nu era la noi literatură de specialitate, dar apoi am renunțat după ce am intrat la menopauză am avut o inflamație articulară foarte puternică, gravă, ceva cumplit și mi-a ieșit o analiză destul de proastă, boli autoimune, pe mine m-au trimis acasă să mă obișnuiesc cu boala, că nu există remediu.

ATPO era valoarea mare, tiroidită hashimoto. Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici și doi dintre cei cinci specialiști pe reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate’, a mai declarat ea.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete