Viața lui CRBL de când s-a mutat în Spania cu familia. Cât plătește chirie lunar și ce face acolo: „Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat”

În urmă cu aproximativ un an de zile, CRBL s-a mutat în Spania cu familia. Artistul e fericit cu viața pe care o duce acolo, chiar și fiica lui s-a adaptat bine, căci merge la școală acolo.

Invitat în emisiunea „Vorbește lumea', CRBL a povestit despre viața pe care o are într-o țară străină. Artistul a vorbit și despre chiria pe care o plătește în Marbella, iar condițiile nu sunt întotdeauna cele mai bune. „În Marbella sunt chirii de la 500-700 de euro, un apartament de două camere, cu terase mari. Dormitorul este o debara. Dacă vrei casă cum trebuie, vorbim și de sute de mii de euro chirie pe lună. Am avut teamă la fiecare pas, doar că noi suntem mult mai curajoși și ne asumăm.

Mi-e foarte greu să îi înțeleg pe spanioli. Mă refer la felul lor. Spaniolul este foarte leneș și foarte înapoiat. Românul rezolvă orice situație. Ne e dor de viteza cu care românii se adaptează la orice. Sunt mulți români în Spania. Avem mulți prieteni, dar nu sunt genul care se duce acolo unde se duce toată lumea. M-am dus acolo pentru liniște. Căutam să mă bucur de lucrurile de care nu am apucat', a declarat CRBL la PRO TV.

crbl-in-spania-cu-familia-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Acesta a și dezvăluit cu ce se ocupă în Spania. CRBL continuă cu muzica, dar este implicat și în tot ceea ce ține de noua tehnologie, iar în prezent are un proiect pe care speră să-l aducă la un moment dat și în România. „Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor', susține CRBL.

CRBL, declarații despre fiica lui

Fiica lui CRBL s-a adaptat la școala din Spania. Alessia, în vârstă de 11 ani, este vedeta școlii la care merge.

„Alessia merge la școală British. Pe primul loc este mereu școala Alessiei. Ea s-a adaptat foarte repede, este foarte celebră la ea în școală. A fost desemnată să iasă în fața tuturor colegilor din școală și să vorbească în engleză despre diferite teme. Vorbește spaniolă mai bine ca mine', a mai povestit artistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete