Viața Ancăi Serea când era fotomodel. Lucra și în străinătate: „Câștigam destul de bine. Și Turcia, și Grecia…”

Anca Serea e una dintre cele mai cunoscute vedete din România. A activat și ca prezentatoare de știri, dar la debut ea a fost fotomodel profesionist. Odată cu înaintarea în vârstă s-a orientat spre altă profesie, dar nu a uitat cât de bine îi era pe atunci.

Când era model, Anca Serea l-a cunoscut pe Filip Poplinger, partenerul ei cu care a făcut doi copii și care a murit din cauza unei boli grave. „Inclusiv când l-am avut pe David (n.r. – băiatul cel mare), mai făceam modelling, mergeam în mai multe țări, am lucrat mai mult extern: în Turcia, în Grecia, la Paris, la Milano, peste tot. Eram îndrăgostită, cum să mă stabilesc în altă parte? Aveam familia mea acasă, nu m-am gândit niciodată, îmi iubesc țara foarte mult și nu m-aș vedea trăind în altă parte', a explicat vedeta pentru Playtech.

anca-serea-bani-fotomodel-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anca Serea câștuga bine din modelling și se știe că și acum pozează pentru diferite campanii. „Practic, nu am renunțat la modelling, a fost o schimbare firească, eram mamă, am mai făcut un copil, trebuie să ai un anumit stil de viață. Când eram model, câștigam destul de bine. Și Turcia, și Grecia acceptau fete mai cu forme și eu am făcut foarte multe campanii de lenjerie intimă, de costume de baie, de rochii de seară, de rochii de mireasă.

După un direct booking, de foarte multe ori mergeai, nu știu, două luni pe an, vara, atunci era sezonul și, la un moment dat, puteam să îmi cumpăr o mașină din banii câștigați. Da, se câștiga foarte bine. Era înainte de criza pe care au avut-o țările astea Turcia, Grecia, criza mare europeană', a mai declarat ea pentru Playtech.

Anca Serea e căsătorită cu Adrian Sînă și are șase copii.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Turcia şi mâncăruri pe care să le încerci când eşti în Grecia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete