Cristian Boureanu, înșelat de prima soție și de Valentina Pelinel. Cum îi făcea Borcea avansuri soției lui: „Pe plajă…”

Cătălin Măruță a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță. E primul interviu pe care îl acordă după mulți ani de zile. Acum, acesta a povestit despre viața lui profesională și personală, cum l-au înșelat prima soție, dar și Valentina Pelinel.

Cristian Boureanu a dezvăluit că Irina, prima lui soție și mama fiicei lui, Ioana, l-a înșelat chiar cu nașul lor de cununie. Omul de afaceri a dezvăluit în podcastul „Acasă la Măruță' că a aflat despre infidelitatea ei chiar de la amant, de la fostul ministru Sebastian Vlădescu.

„Acum toată lumea spune, mamă, a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei. M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat, eram așa, stăteam și după mi-a zis. M-am ridicat și am plecat.

Pe drum m-am dus pe jos acasă. Am zis că nu are rost să mă urc la volan pentru că sunt nervos, m-am gândit ce am de făcut. M-am lăsat de cafea. Mi-am zis că cinci ani îmi iau o pauză de la cafea. Mai vorbesc cu Irina, acum ce să zic, după ce a vrut să mă bage la pușcărie de câteva ori, dar a fost ok', a spus Cristian Boureanu în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

cristian-boureanu-inselat-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cristian Boureanu, înșelat de Valentina Pelinel cu Cristi Borcea

În același podcast, el a povestit cum l-a înșelat și Valentina Pelinel. Omul de afaceri spune că a văzut cum Borcea îi făcea ochi dulci Valentinei, care pe vremea aceea era soția lui.

„Pe Valentina? Cum să nu! Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011, mai târziu, au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a mai interesat.

Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te… și nevastă-sa se dă la mine». A zis: Nu există, ești tâmpit, că ești prost că nu știu. Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales de mult. După aia e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin', a declarat Cristian Boureanu la podcastul lui Cătălin Măruță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete