Veștile bune de azi: râsul și buna dispoziție nu sunt interzise în timpul pandemiei de coronavirus

curierSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Veștile bune de azi vin din Marea Britanie. Un curier a găsit o metodă ca să-și scoată clienții din starea de amorțeală. 

Străinii știu să facă haz de necaz și să iasă cu umor din orice situație. Nici noi nu suntem departe, dar se pare că un englez de profesie curier ne-a întrecut la capitolul originalitate.

Jon Matson, 39 de ani, de profesie curier, tată a doi copii și iubitori de ciclism, a găsit o metodă grozavă de a-i scoate pe oameni din starea de panică, nesiguranță și anxietate în care ne-a aruncat pe majoritatea pandemia globală și izolarea socială care a urmat.

Jon face livrări costumat în gladiator, Heidi-fetița munților, majoretă… iar clienții/destinatarii pachetelor pe care Jon le livrează sunt cât se poate de încântați. Se pare că ziua când trebuie să facă livrările este cea mai așteptată în West Boldon, zona pe care o are de acoperit.

“Chiar dacă virusul ăsta ne-a dat pe toți peste cap eu tot trebuie să fac livrări, dar o fac în așa fel încât să-i distrez pe oameni. Ăsta e țelul meu acum…” spune Jon Matson – curierul minune.

“Sunt curier de 4 ani, înainte de asta am fost șofer de autobuz, dar ceea ce fac acum îmi place la nebunie. Stau în aer liber toată ziua și socializez cu lumea, acum mai la distanță. Când vin costumat în vreun personaj, oamenii mă așteaptă la ferestre și îmi fac poze. Să-i văd pe oameni fericiți, chiar îmi ridică starea de spirit…” a declarat Jon Matson.

“Aplauze pentru omul ăsta care ne face să râdem de fiecare dată. Împrăștie bună dispoziție și fericire, acum când vremurile sunt așa cum sunt… ” scriu clienții serviciului postal pe paginile de socializare.

foto: Bored Panda

Citeste și:

De ce înșală bărbații și femeile? 495 de femei și bărbați au răspuns!

Confesiunea unei cititoare: Sunt mamă la 16 ani… o victimă a destinului'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate