Vești bune pentru studenți! De la 1 februarie vor călători gratuit cu trenul

Vești bune pentru studenți! De la 1 februarie vor călători gratuit cu trenul

Noul ministru al educație, Pavel Năstase, a anunțat astăzi o veste bună pentru studenți. Începând cu data de 1 februarie ei vor beneficia de gratuitate la transportul intern feroviar.

Dacă până acum studenții la zi puteau beneficia de o reducere de 50% la biletele de tren prin intermediul unor cupoane oferite de facultăți și cu legitația de transport, de luna viitoare situația se va schimba. Ei nu vor mai plăti niciun ban pe biletele de tren. Pentru cei care locuiesc în provincie, acesta va fi un mare avantaj.

“Gratuitatea pentru studenţi la trenuri intră în vigoare de la 1 februarie 2017. Călătoriile pe tren pentru studenţi sunt gratuite începând cu 1 februarie”, a declarat Pavel Năstase, pentru agerpres.ro.

Guvernul a aprobat săptămâna trecută o ordonanţă de urgenţă care prevede că studenţii înmatriculaţi la forma de învăţământ cu frecvenţă, în instituţiile de învăţământ superior acreditate, beneficiază de gratuitate la transport intern feroviar la toate categoriile de trenuri, clasa a II-a.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce îi cer elevii şi studenţii români noului ministru al Educaţiei

S-a inventat jocul care îi învaţă pe copii să se protejeze de pedofili

SERIA Mărturii după educația alternativă, Episodul 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Educatie