Vești bune pentru fanii lui Florin Ristei: „Să sperăm că va fi bine”

Vești bune pentru fanii lui Florin Ristei: „Să sperăm că va fi bine”

În luna februarie s-a împlinit un an de zile de când viețile oamenilor de pe întreaga planetă au fost întoarse pe dos. Dincolo de temerea constantă de o posibilă infectare, unii dintre aceștia și-au pierdut locul de muncă, au fost nevoiți să facă numeroase compromisuri pentru a-și asigura un trai decent având în vedere prețurile care au explodat.

Pentru alții, pandemia a reprezentat o apropiere de cei dragi, conștientizarea cu adevărat a celor mai importante aspecte ale vieții, ba chiar reprofilare profesională. Unul dintre cei care au reușit să se dezvolte în această perioadă extrem de dificilă a fost și Florin Ristei, care și-a deschis în Centrul Vechi o afacere.

Florin Ristei a reapărut în atenția publicului în urmă cu șapte ani când a participat la concursul „X Factor'. Datorită vocii sale, a șarmului personal, dar și a inteligenței, solistul de la „Amicii' a reușit să intre în inima românilor.

Imediat după aceea, cântărețul a avut numeroase proiecte și colaborări cu televiziunea, cum ar fi „Prietenii de la ora 11', 'Asia Express' și jurat în concursul care l-a readus în lumina refletoarelor, „X Factor'. De o bună perioadă de timp, Ristei este colegul matinalilor de la „Neatza cu Răzvan și Dani'. El este cel care întâmpină și discută cu soliștii care ajung în platoul emisiunii.

Avantaje Martie 2021

Pentru a-și lărgi orizontul profesional, juratul „X Factor' s-a hotărât să-și investească rezultatele muncii sale de până acum într-o afacere HoReCa. Și-a deschis un local în Centrul Vechi al Capitalei, prezentându-l chiar el în emisiunea matinală.

„E un peisaj superb aici, la ultimul etaj. Lumea este foarte interesată să vină, avem full azi și mâine. Evident, cu 30% capacitate, cu aceste reguli. Se vede și Casa Poporului dacă te întorci, apusurile sunt senzaționale. Vă așteptăm aici din acest weekend, de săptămâna viitoare, de când vreți', a spus Florin Ristei despre localul său.

Colegii săi au fost încântați de ce au văzut, iar Dani Oțil, care deține și el un restaurant renumit, l-a felicitat.

„Iată încă un tânăr muncitor care și-a deschis cârciumă. Suntem numai cârciumari, ce să mai spunem. Multă baftă, să sperăm că va fi bine mai ales în această perioadă', i-a spus Dani Oțil.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete