Vești bune despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! Artistul a fost deconectat de la aparate, iar acum respiră singur

De când a ajuns de urgență la spital, apropiații și cei care îl îndrăgesc pe Mihai Constantinescu s-au rugat ca în cazul artistului să se întâmple o minune și să își revină. Apropiații vin cu vești bune despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu! Artistul a fost deconectat de la aparate, iar acum respiră singur, ceea ce reprezintă un progres important pentru recuperarea acestuia.

În urmă cu aproximativ o lună, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un stop cardio-respirator. Artistul a fost transportat la Spitalul Floreasca, unitate medicală unde a rămas internat, aflându-se sub atenta supraveghere a medicilor. Deși încă de la început medicii au fost rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire, menționând că starea lui este una foarte gravă, se pare că organismul lui Mihai Constantinescu continuă să lupte.

Mihai Constantinescu a fost deconectat de la aparate, iar acum respiră singur

Prietenii, fanii și apropiații lui Mihai Constantinescu au sperat ca artistul să își revină, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Gabriel Cotabiță. La o lună de la momentul în care a fost transportat de urgență la spital, Mihai Constantinescu face progrese notabile. Mai exact, apropiații spun că îndrăgitul cântăreț a fost deconectat de la aparate și că în prezent poate respira singur.

De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aibă aceeaşi evoluţie pe care a avut-o Gabi Cotabiţă“, a declarat Adrian Daminescu, la România TV.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mihai Constantinescu.

Foto: facebook

Citește și:

Ce cadou a primit Lidia Buble de ziua ei? Răzvan Simion a reușit să o emoționeze

EXCLUSIV AVANTAJE Mari magicieni ai lumii: Criss Angel, rockerul magician

Iată cum arată astăzi Michelle Pfeiffer, la 61 de ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete