Vedetele sprijină lupta contra autismului la Balul Albastru

La Balul Albastru, vedetele invitate au licitat diferite obiecte personale, iar sumele strânse au fost donate pentru sprijinirea copiilor cu autism. Cauza persoanelor cu autism a fost sprijinită de personalităţi şi artişti atât din ţară, cât şi din străinătate.

Printre personalităţile care au donat obiecte s-au numărat: Anca Rusu, Raluca Lăzăruţ, Andreea Marin, Cătălin Botezatu şi Christian Sabbagh.

Invitaţii au ascultat concertele live susţinute de Antonia, Taxi, Bandidos şi Cristina Vasiu, dar şi o reprezentaţie de tango sustinută de TangoTangent.

Dress code-ul balului a fost, bineînţeles, albastrul, culoare care s-a regăsit în ţinutele tuturor participanţilor şi care este simbolul luptei împotriva autismului.

Fondurile strânse la Balul Albastru se vor folosi pentru desfăşurarea unui program de integrare socială dedicat tinerilor cu autism şi pentru susţinerea Centrului Multidisciplinar de Intervenţii al Asociaţiei Învingem Autismul, în cadrul căruia peste 30 de copii cu autism beneficiază de sprijin specializat.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati