Cum s-au îmbrăcat vedetele la petrecerea Unica!

Ozana Barabancea a optat pentru o rochie verde smarald cu paiete, foarte elegantă, care i-a pus în evidenţă silueta.

Anca Rusu a ales o rochie într-o nuanţă irezistibilă de verde smarald, aceasta fiind şi culoarea anului 2013.

Carmen Brumă a optat, aşa cum ne-a obişnuit, pentru o ţinută simplă, dar deosebit de elegantă. La rochia nude, Carmen a ales, ca element corespunzător dress code-ului, o geantă verde, care s-a asortat perfect.

Alina Sorescu şi Raluca Lăzăruţ au fost două apariţii de senzaţie la petrecerea Unica.ro. Ambele vedete au ţinut cont de dress code-ul evenimentului şi au purtat rochii verzi, care au atras multe priviri.

Raluca Lăzăruţ a ales o creaţie cu un decolteu adânc, foarte senzuală, în timp ce Alina Sorescu a fost întruchiparea eleganţei, într-o rochie de gală, cu volane mari pe bust.

Oana Roman a purtat o superbă rochie verde smarald, care i-a venit de minune! Tânăra actriţă Sore a ales o rochie mulata, cu un decolteu generos. Roxana Iliescu a adoptat o ţinută provocatoare, printr-o bluză neagră transparentă şi o fustă mini de culoare verde.

Ţinutele Oanei Ioniţă şi Ilenei Voicu (redactor şef unica.ro) au adus parcă primăvara la petrecere, mai ales prin elementele florale de mare efect, care s-au regăsit pe rochia Oanei şi pantofii deosebiţi ai Ilenei.

Petrecerea Unica.ro s-a desfăşurat la Gargantua Anniversaire şi a fost o sărbătoare a frumuseţii, feminităţii şi a primăverii. Evenimentul a inclus o prezentare de modă Mihaela Drafta, un moment de dans cu trupa Oanei Ioniţă, dar şi multe surprize pentru cei prezenţi.

Sursa Foto: Sandra Sârbu  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete