Vedetele s-au unit să ajute prin VIVA! Charity Gala

Camelia si Ioana SucuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 26

Joi, 31 octombrie 2013, a avut loc prima ediţie a evenimentului VIVA! Charity Gala, în cadrul căruia au participat vedete şi oameni de afaceri, cu intenţia de a ajuta copiii grav bolnavi.

Evenimentul a fost organizat de Fundaţia Ringier România cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România, care şi-au unit forţele în demersul de a obţine susţinere financiară pentru tratamentul copiilor bolnavi.

Pentru licitaţia cu scopuri cartitabile au fost oferite 14 obiecte, iar banii obţinuţi din vânzarea lor au fost donaţi campaniei Ajută copiii!', demarată de Fundaţia Ringier.

Cele mai licitate obiecte din licitaţie au fost tabloul pictorului Ştefan Câlţia şi tricoul tenismenului Ilie Năstase.

Printre serviciile şi lucrurile scoase la licitaţie s-au numărat: poantele donate de Monica Petrică, rochia din tul de mătase donată de Maria Lucia Hohan, rochia cu cristale Swarowski donată de Stephan Pelger, setul de bijuterii donat de David Sandu, pandantivul cu înger donat de Andreea Raicu, bijuteria oferită de Beatrice Andreescu, un weekend la Vila Poem Boem, un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului oferit de clubul Aerosquash, pantofii Casadei oferiţi de Distinto, un driver training experience donat de BMW, o sesiune foto de familie oferită de fotograful Marius Bărăgan şi o pălărie şi o pereche de ochelari de soare din fashion show-ul Emporio Armani.

Gala a fost prezentată de actorul Pavel Bartoş, fiind animată de câteva momente artistice oferite de: Loredana, Horia Brenciu şi Nicole Cherry.

Evenimentul Viva! Charity Gala a reuşit să atragă fondurile dorite pentru tratamentul copiilor. Astfel, participanţii cu inimă mare au adus programului “Ajuta copiii!” al Fundatiei Ringier aproape 30.000 de euro.

Sponsorii Viva! Charity Gala au fost Vodafone, Dorna şi Volksbank. De asemenea, au mai contribuit cu donaţii: BMW, Emporio Armani, Distinto şi Aerosquash.

Foto: Cristi Duminecioiu, Armand Ionescu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete