Diana Dumitrescu este însărcinată. Vedeta de 35 de ani a publicat prima poză cu burtica de gravidă

Diana Dumitrescu este însărcinată

Diana Dumitrescu este însărcinată. Actrița în vârstă de 35 de ani așteaptă primul ei copil. Dacă până acum a fost discretă în privința sarcinii, păstrând secretul, acum a decis să împărtășească bucuria statutului de viitoare mămică și cu fanii care o urmăresc pe Instagram. 

Diana Dumitrescu este însărcinată. La 35 de ani, vedeta va deveni mamă pentru prima dată

S-a întâmplat o minune! Ne-a binecuvântat Dumnezeu atunci când ne aşteptam mai puţin“, este comentariul care însoțește poza ce o înfățișează pe Diana gravidă. Reacțiile fanilor nu au întârziat, toți transmiâîndu-i gândurile lor bune.

'De ceva vreme te bănuiesc de o buburuză pe sub bluză… aveai acea expresie specifică graviduțelor! Felicitări!', „Vai ce burtică faină ai… felicitări, mă bucur mult pentru tine! O să fii o mămică grozavă' sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Diana Dumitrescu a fost de o discreție absolută și atunci când s-a căsătorit. În septembrie 2018, actrița a devenit soția omului de afaceri Alin Boroi, cu care avea o relaţie de câţiva ani. Alin Boroi are afaceri în sectorul imobiliar.

Actrița a ținut totul secret până în ziua nunții, când a postat pe Instagram o fotografie în rochie de mireasă. Rochia a fost de o eleganță aparte – ivoire, din voal și dantela, de inspirație romantică. Ceremonia a avut loc la Poiana Brașov.

De ce a eșuat mariajul dintre Diana Dumitrescu și Ducu Ion

Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul de seriale Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, considerată mama telenovelelor la români'. Diana s-a făcut remarcată prin rolul principal din Regina' şi pentru un rol în telenovela Aniela'. Deşi nu puţini au fost cei care şuşoteau că, odată măritată cu Ducu Ion, Diana va fi omniprezentă în producțiile postului Acasă TV, lucrurile au stat cu totul altfel. Actriţa a mai primit doar un rol negativ în Iubire şi onoare', în 2010, iar apoi unul secundar, în serialul Pariu cu viaţa'.

Conform www.libertatea.ro, potrivit unui apropiat al cuplului, din momentul în care Diana a rămas pe tuşă, în familia lor au început şi certurile. Potrivit sursei, Diana i-ar fi reproşat soţului că nu mai primeşte roluri principale şi că Adela Popescu este mult mai solicitată şi mai bine pusă în evidenţă.

Surse foto: Instagram, facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro