Vanessa Bryant și fiicele sale, omagiu emoționant adus lui Kobe Bryant: „Te vom iubi mereu”

Recent, Vanessa Bryant și fiicele sale i-au adus un omagiu lui Kobe Bryant lăsându-și propriile amprente pe istoricul TCL Chinese Theatre, asigurându-se că memoria lui Kobe Bryant va dăinui pentru generațiile următoare. Familia s-a reunit pentru această ocazie specială, atingând profund inimile fanilor care au asistat la eveniment.

În 2011, Bryant a devenit primul atlet ale cărui amprente de mâini și picioare au fost imortalizate în ciment la renumitul TCL Chinese Theatre. Ceremonia a marcat o etapă importantă în cariera ilustră a lui Bryant, care a fost caracterizată de numeroase distincții și realizări. A fost, de asemenea, un omagiu potrivit pentru moștenirea sa remarcabilă ca atlet, tată și om umanitar.

Ceremonia a fost o ocazie importantă, la care a participat o mulțime de fani și celebrități.

„Este o onoare extraordinară. Mă simt extrem de onorat să pot face acest lucru”, a afirmat Kobe Bryant la momentul respectiv, scrie Bright Side.

Și, referindu-se la fanii săi care au ieșit în acea zi, el a mărturisit: „Faptul că ei au stat acolo este special din toate punctele de vedere, nici în cele mai nebunești vise ale mele nu m-am gândit că acest lucru se va întâmpla', mai scrie sursa citată anterior.

Vanessa Bryant, soția lui Kobe Bryant, a împărtășit recent fotografii de la eveniment, dorind să le transmită tuturor fanilor săi importanța acelui moment.

La ceremonia din 2011 a lui Bryant a fost prezentă și fiica sa, Gianna Bryant, care a decedat odată cu el în accidentul de elicopter. Alături de Gianna, la eveniment au fost prezente și celelalte fiice ale sale, Natalia și Vanessa.

În ciuda faptului că au trecut 3 ani de la tragica sa dispariție, familia lui Bryant continuă să îi onoreze memoria. Recent, Vanessa Bryant și fiicele sale au participat la o ceremonie specială la emblematicul Teatru Chinezesc de la Hollywood pentru a-i aduce un omagiu starului baschetului, unde au dezvăluit amprentele mâinilor sale.

Unveiling of hand and foot prints of Kobe Bryant at the TCL Chinese Theatre IMAX forecourtSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Cu o voce sacadată, Natalia Bryant, care are în prezent 20 de ani, a împărtășit dragostea ei și amintirile pe care le prețuiește de la tatăl ei. “Sunt onorată să mă aflu astăzi aici pentru a-l omagia pe omul pe care l-am cunoscut și iubit cu toții pe tatăl meu, Kobe Bryant”, a început tânăra. “Să fiu fiica lui este una dintre cele mai mari bucurii din viața mea și sper să continui să materializez și să prețuiesc numeroasele lecții pe care le-am învățat de la el”.

Apoi, Natalia Bryant a recunoscut că a fost o decizie importantă să expună gravurile lui Bryant în fața Teatrului Chinezesc.

„Această zi simbolizează impactul pe care l-a avut asupra unui oraș pe care l-a iubit și la care a ținut atât de mult. Vă încurajez să vă puneți mâinile în ale lui și să vă luați un moment pentru a vă pune în locul lui. Aceasta va fi o comoară pe care orașul Los Angeles și fanii tatălui meu din întreaga lume o vor avea și o vor prețui”, a spus ea.

Au existat multe momente emoționante în timpul ceremoniei, iar fotografiile surprind scena emoționantă a fiicelor mai mici ale lui Kobe și Vanessa Bryant, care au privit momentul cu ochii mari și curiozitate. Între timp, Natalia și Vanessa Bryant au fost vizibil emoționate, emoțiile lor revărsându-se în diverse momente din timpul ceremoniei. Fetițele și-au găsit alinare punându-și mânuțele și piciorușele în amprentele iubitului lor tată, stârnind un moment de tandrețe care a fost urmărit cu afecțiune de mama și sora lor mai mare.

Vanessa Bryant a intrat pe Instagram pentru a-și exprima admirația pentru curajul fiicei sale Natalia Bryant de a vorbi la eveniment. Cu mândrie și dragoste în suflet, văduva a recunoscut dificultatea momentului și a celebrat puterea de neclintit a fiicei sale. Cuvintele ei nu numai că au onorat curajul fiicei sale, dar au evidențiat și legătura de nezdruncinat a familiei lor. Postarea a fost o mărturie a rezistenței și a iubirii pe care familia Bryant o împărtășește, chiar și în fața greutăților.

Natalia Bryant și-a încheiat discursul cu un ultim omagiu adus tatălui ei, asigurându-se că o menționează și pe regretata ei soră, Gianna Bryant. Ea a concluzionat: „Tată, ești o legendă, o icoană, un creator de povești și, cel mai important, cel mai bun tată de fată la care orice tânără ar putea visa vreodată.Sunt onorată să mă aflu aici pentru a te reprezenta pe tine și familia noastră și suntem extrem de mândri de tine. Te vom iubi mereu și mereu. Cu dragoste, Natalia, Gianna, Bianka, Capri și mami”, a spus ea.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete