Brooke Shields, în lacrimi în timp ce dezvăluie detalii cutremurătoare despre ea însăși

Chiar dacă Brooke Shields a ieșit din atenția publicului de ceva vreme, ea a revenit recent pe scenă pentru a dezvălui câteva adevăruri personale care au aruncat o nouă lumină asupra modelului și actriței legendare din anii ’80.

Nu a fost ușor pentru actriță sau pentru familia ei să fie sinceră cu privire la anumite aspecte intime ale vieții sale, dar actrița crede că, făcând acest lucru, îi va ajuta pe alții care trec printr-o încercare similară.

În primii ani de viață, chipul lui Brooke Shields a apărut în multe reclame și panouri publicitare, ceea ce i-a adus un flux continuu de oferte de actorie. Datorită frumuseții sale remarcabile, a ajuns să devină unul dintre cei mai căutați actori de la Hollywood.

Pe măsură ce a crescut lucrând pe platourile de filmare pentru filme precum The Blue Lagoon și controversatul Pretty Baby, actrița a fost ținta atenției presei, iar oamenii au fost martori la întreaga ei evoluție.

Brooke Shields și-a trăit întreaga viață în lumina reflectoarelor și în fața camerei de filmat, începând de la vârsta de 11 luni. A domnit în anii 1980, ocupând coperțile revistelor și fiind imaginea a numeroase branduri importante. Chiar dacă această femeie superbă a avut o carieră strălucită ca supermodel și actriță, ea s-a confruntat și cu partea întunecată a faimei, care și-a pus amprenta asupra vieții sale private.

Cu toate acestea, ea a capitulat în cele din urmă sub presiunea presei și a unei societăți care căuta să o acapareze. Pentru prima dată după ani de zile, Brooke Shields revine în industria de divertisment ca adultă, dar nu înainte de a căpăta încredere și de a se accepta pe sine.

„Mi-am petrecut viața datorându-le oamenilor lucruri și făcând tot ce voiau. Și, în cele din urmă, m-am întrebat: <>”, a declarat vedeta.

Brooke Shields a avut câteva relații notabile înainte de a-și întâlni alesul

În viitorul său documentar, Brooke Shields se destăinuie despre viața sa personală, în special despre relațiile amoroase anterioare. Femeia a atras atenția unor celebrități, precum John Travolta și Michael Jackson, datorită frumuseții sale uimitoare și popularității.

„Pur și simplu ne simțeam în siguranță unul cu celălalt. Ne uitam la filme, mâncam bomboane și râdeam de nebunia din jurul nostru. Ne-am iubit, dar nu a fost deloc romantic”, a declarat Brooke Shields, povestind despre perioada petrecută alături de Michael Jackson.

În ciuda numeroșilor ei pretendenți, actrița s-a căsătorit doar de două ori de-a lungul vieții. Prima a fost cu jucătorul de tenis Andre Agassi. Căsătoria lor din 1997 a primit multă atenție, dar cuplul a divorțat la nici doi ani după aceea.

Cuplul nu a discutat motivele despărțirii lor la momentul respectiv, deși Shields a recunoscut în cele din urmă că era prea imatură pentru un angajament atât de serios.

„Mai aveam atât de mult de crescut”, a spus chiar ea, scrie Bright Side.

După destrămarea căsătoriei anterioare, Brooke Shields a mers mai departe și a ales viața de femeie singură. Cu toate acestea, la scurt timp s-a îndrăgostit de un alt bărbat, de data aceasta, de cel potrivit. De fapt, Shields a început să se întâlnească cu producătorul Chris Henchy în 2001, iar acesta avea să devină ulterior al doilea și ultimul ei soț.

În ciuda unor dificultăți pe parcurs, cei doi au rămas împreună prin momente bune și teribile, devenind tot mai puternici odată cu trecerea anilor.

„Dacă există un moment în care încep să mă simt nesigură, tot ce trebuie să facă el este să spună: <<Știi, arăți minunat>>”, a mărturisit ea, mai scrie sursa citată anterior.

„Poți crede că dragostea va schimba totul, dar cu adevărat este diferit în cazul copiilor. Copiii nu te aduc neapărat împreună, ci te provoacă”, a dezvăluit Shields, vorbind despre cum s-a schimbat relația lor de când au devenit părinți.

Viața actriței până la nașterea celor 2 fiice ale sale nu a fost lipsită de eșecuri, inclusiv de avorturi spontane. Cuplul a luat în considerare mai multe opțiuni, dar niciuna nu a fost viabilă până când au decis să mai încerce o dată.

„Eram pe punctul de a renunța […] și Chris a spus că nu era sigur că poate suporta să mă vadă rupând încă un plasture de estrogen din cauza frustrării”.

brooke-shieldsSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Luptele ei au luat sfârșit când a născut primul ei copil, Rowan, în 2003, care a fost urmat trei ani mai târziu de sora ei, Grier. Cu toate acestea, între nașterea primei și a celei de-a doua fiice, viața lui Shields nu mergea prea bine, ea luptându-se cu depresia postnatală.

„Am avut în sfârșit o fetiță frumoasă și sănătoasă și nu mă puteam uita la ea. Nu puteam să o țin în brațe și nu puteam să îi cânt… Tot ce voiam să fac era să dispar”, a dezvăluit ea.

Cu toate acestea, după multe provocări, Brooke Shields a reușit să descopere lumina și a căutat tratament la un medic.

„Am aflat ce se întâmpla în interiorul corpului meu și ce se întâmpla în creierul meu. Am învățat că nu făceam nimic greșit ca să mă simt așa. Că, de fapt, era în afara controlului meu”, a mai declarat actrița.

Actrița se gândește acum la greutățile pe care le-a avut când era o tânără și inocentă vedetă

Actrița se destăinuie acum despre luptele cu care s-a confruntat în domeniu, încercând să risipească unele concepții greșite despre femei pe care le-a întâlnit personal. Ea s-a confruntat cu multiple greutăți ca urmare, unele dintre ele atât de grave încât a început să-și pună sub semnul întrebării întreaga viață.

„Mi-a luat mult timp să le procesez. Este un miracol că am supraviețuit”, a spus ea.

Ea s-a expus complet în fața publicului, împărtășind detalii despre viața ei de care nici măcar fiicele ei nu erau la curent.

„Am avut probleme cu ele… pentru că erau supărate că nu le-am informat despre tot. Sunt atât de mândră să mă uit la munca mea și să spun: <>> Sunt încă aici.”, a mărturisit ea, pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete