Ioniță de la Clejani regretă vorbele pe care le-a spus fiul său Antoniei și lui Alex Velea

Ultima perioadă a fost una extrem de furtunoasă pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fiul lor, Fulgy, este în plin scandal din cauza consumului de substanțe interzise, dar și a comportamentului inadecvat.

În acest scandal au fost prinși și Alex Velea și Antonia, din cauza unor acuzații pe care fiul Clejanilor le-a făcut la adresa lor. Acesta a jignit-o îngrozitor pe artistă, iar acum tatăl său încearcă să remedieze situația, cerându-le celor doi scuze, în speranța că vor înțelege situația prin care trece Fulgy.

„ Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.

Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. (…)Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce', a declarat Ioniță de la Clejani, în cadrul unei emisiuni TV.

Fulgy a atacat-o verbal pe Antonia vorbind într-un mod josnic despre prima căsnicie a artistei: „Dați-i follow lu @antonia, care a plecat din p*** de șmecher a lui Castellano, nu știți? Aia merită milioane de euro pe ea și frișcă'.

Alex Velea a reacționat imediat și a răspuns enervat de întreaga situație.

„O să te iert pentru toate prostiile pe care le-ai debitat, fiindcă nu ai descernământ și pentru că îți respect părinții. Trebuie să te internezi repede de tot. Ori te arestează și tu nu ești de pușcărie, ori o să te bată lumea rău că nu ești nici de bătaie. Salvați-l pe Fulgy!', a fost mesajul postat de artist pe contul său de Instagram.

Cântăreții de la Clejani au mai menționat faptul că fiul lor a apelat la o strategie pe care majoritatea vedetelor internaționale o abordează, și anume să își facă publicitate. Mai mult decât atât, Alex Velea nu a fost impresionat de modul de intervenție al părinților lui Fulgy și chiar a declarat că faptele acestuia nu pot fi justificate în nici un fel. Cu toate acestea, le înțelege atitudinea, deoarece este copilul lor și doar ei știu ce se află cu adevărat în sufletul lor de părinți.

„Suntem alături de Familia 'Clejanilor' care a fost forțată de împrejurări să-și denunțe și să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile și aberațiile fiului lor sunt doar o 'strategie de marketing'. #salvatilpefulgy', a scris pe Instagram  Alex Velea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro