Vacante in paradisul copilariei

AqualandNebunele aventuri acvatice – Aqualand
Situat chiar pe plaja, Parcul Acvatic „Aqualand“ din El Arenal, in Mallorca, este unul dintre cele mai mari din Europa si ofera turistilor ocazia de a petrece zile de neuitat pe insoritele coaste spaniole. Atractii savuroase construite pe valuri si cascade de apa te fac sa traiesti la maximum cele mai tari senzatii si poarta denumiri care sugereaza exact ce se ascunde in spatele lor: „Tsunami“, „Coada Diavolului“, „Gaura Neagra“ sau „Marele Canion“.

Si asta nu e tot! Senzatiile tari continua aproape fara oprire pe parcursul unei zile petrecute aici: „Boomerang“, „Kamikaze“, „Super Slalom“, „Spirala“ sunt cateva dintre surprizele placute care te asteapta, dar cea mai cautata distractie acvatica de aici este „Tornada“ – o palnie giganta in care ajungi dupa ce esti prins de un vartej de apa si esti aruncat intr-o piscina. Asa cum e normal pentru orice parc de asemenea dimensiuni, „Aqualand“-ul spaniol are si trei sectoare special amenajate pentru copii: „Mini Park“, „Dragoland“ si „Polinezia“, locuri de odihna, jacuzzi cald si restaurante speciale, cu meniuri doar pentru cei mici.

Varianta Portaventura

  •  Tot in Spania, in parcul de distractii Portaventura ai parte de curse ametitoare si plimbari cu trenuri de mare viteza, spectacole fantastice si efecte speciale cu lasere, foc si apa. In plus, ai la dispozitie 34 de restaurante si snack-baruri.
  •  Portaventura este impartit in cinci miniparcuri tematice: Mediterana, exotica Polinezie, pitorescul Mexic, Vestul Salbatic american si stravechea Civilizatie Chineza.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vacanta