Vacanțe în Delta Dunării de la numai 474 lei!

delta dunarii

Delta Dunării este acum o destinație pentru toată familia grație ofertelor speciale de la Gulliver Delta Resort. Pachetele de vacanță de 4 zile pornesc de la 474 lei de persoană și includ cazare cu mese tip bufet, transport autocar, transferuri cu barca, acces gratuit la piscina, la spațiul de joacă pentru copii și bineînțeles un spectacolul unic: cel al naturii.

Cea mai bună perioadă de vizitat Delta Dunării, mai ales dacă vrei să te relaxezi pe plajele sălbatice de la Sulina sau Sfântu Gheorghe, este luna iulie, și tot atunci vegetația abundentă, numărul mare de păsări și nuferii, compun un cadru paradisiac, de care te îndrăgostești îndată.

Relaxare într-un ținut magic

Descoperă cea mai frumoasă deltă din Europa, singura deltă din lume declarată Rezervație a Biosferei în cadrul UNESCO, într-un sejur de poveste la Gulliver Delta Resort, amenajat în perfectă armonie cu natura, dar în același timp oferind turiștilor numeroase facilități de petrecere a timpului liber.

Atuul principal al complex hotelier Gulliver Delta Resort este poziția sa excelentă la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina, la numai 10 minute distanță de Murighiol, localitatea cu ape violet.

delta dunarii

Locul ideal pentru escapadele în familie

Natura luxuriantă, vederile excelente asupra rezervației, liniștea și atmosfera tipic lipovenească, fac din Gulliver Delta Resort, locația excelentă pentru familiile cu copii, dar și pentru seniorii dornici de relaxare. Totodată, turiștii pasionați de pescuit găsesc aici pontoane special amenajate unde pot practica activitatea preferată.

Pentru vacanțele active, în cadrul resortului se organizează excursii cu barca pe lacuri și canale, pentru a admira amurgul, nuferii și păsările, dar și pe distanțe mai lungi. Cea mai căutată dintre plimbările cu barca este cea spre Sulina, capitala piraților și locul de întâlnire dintre Marea Neagră și Dunăre. Aici se întinde cea mai lungă și mai lată plajă sălbatică din România, scăldată de ape sclipitoare în nuanțe de verde kaki.

La fel de plăcute sunt și excursiile către Sfântu Gheorghe sau la Pădurea Letea, unde dunele uriașe de nisip îți fac poftă să pornești într-u safari autentic lipovenesc.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort

*Weekend in Delta – tarife de la 474 lei/persoana, 3 nopti de cazare. Date de plecare: 29.06; 06.07.

*Vacante in Delta pentru toti – tarife de la 489 lei/persoana, 4 nopti de cazare. Date de plecare: 02.07; 09.07.

Servicii incluse: cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa/ all inclusive), transport autocar, transfer cu barca Murighiol – Uzlina – Murighiol.

Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, 0784.215.628.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta