Lună de miere în Corfu – paradisul de smarald

corfu

Spectaculoasă, istorică și tradițională, Corfu este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia. Găzduiește plaje din prundiș sau nisip fin, unele moderne, altele uitate de lume chiar și în plin sezon turistic, sate de pescari și orașe cosmopolite încărcate de istorie și legende grecești, care te cuceresc la prima vedere.

Destinația favorită a tinerilor

Vizitată în special de tineri, Corfu a devenit în ultimii ani o destinație ideală pentru cel mai frumos eveniment din viața cuplurilor – luna de miere. Dacă vrei să-ți planifici vacanța dulce într-un stil autentic grecesc, insula Corfu poate fi cea mai bună alegere. Ba chiar, mai mult decât atât, aici îți poți reînnoi jurămintele alături de persoana iubită în una din numeroasele capele sau biserici aflate în orașul Kerkyra sau în apropierea plajelor.

insula corfu

Paleokastritsa, cea mai frumoasă stațiune din Corfu

Pentru fotografii romantice demne de o lună de miere de neuitat, poți merge în spectaculoasa stațiune Paleokastritsa. Cele șase plaje, trei moderne premiate cu 'Blue Flag' și trei sălbatice ascunse de stânci în inima unor golfulețe de smarald, sunt numai bune pentru o sesiune trash the dress. Sau pentru relaxare într-un cadru paradisiac pe fundalul munților și al vegetație luxuriante care decorează malurile Mării Ionice…

În Paleokastritasa se află și mănăstirea închinată Maicii Domnului, un edificiu istoric întemeiat în jurul anului 1228 în stil bizantin, cocoțată pe o colină muntoasă de unde ai vederi fenomenale asupra mării. Curtea interioară a bisericii este decorată cu flori de hârtie, mici fântâni arteziene și simboluri creștine.

În imediata apropiere se află cel mai pitoresc restaurant al locului – Bella Vista unde ești servit cu preparate tradiționale și vederi unice golfului Paleokastritsa. După ospățul cuvenit, coboară până în portul orașului Paleokastritsa, unde se organizează excursii cu barca spre peșterile scufundate sau plimbări cu submarinul galben, care-ți prezintă spectaculosul tărâm subacvatic.

Odată ajung la plaja sălbatică de la stânci, te poți bălăci alături de persoana iubită în apele turcoaz ale mării, fix în locul unde s-au turnat câteva secvențe din filmul Blue Lagoon, cu Brooke Shields și Christopher Atkins.

De Mădălina Isar

Oferte Speciale Sejur Corfu

Hotel Akis Sundy Beach 4* – tarife de la 599 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel- aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, telefon 0735.314.742.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta