Vacanţă romantică în Gozo și Comino

fereastra albastra gozo

Petreceri fastuoase, istorie, apusuri de soare care se pierd în valurile spumoase ale săratei mări mediteraneene, muzică și restaurante faimoase cu multe preparate suculente, nuanțe dulci de galben și verde ale naturii…și cântece copleșitoare ale păsărilor exotice acompaniate de valuri care se sparg de rocile impunătoare de la malul mării… Cum să nu te îndrăgostești iremediabil de Malta?

Aici poți savura cafeaua cu aromă de fericire

Pentru că romantismul și frumuseștea sunt cuvintele care te definesc cel mai bine, pentru că știm cât de mult iubești zilele strălucitoare, culorile vii și…specialul, îți îndreptăm pașii într-un sejur de 7 zile în spectaculoasa țară malteză în care vei petrece o vacanță pe cinste!

Vei rămâne hipnotizat de cântecul păsărilor exotice și de impresionantele preparate culinare malteze cu iz britanic și italian, dar mai ales, vei fi fermecat de liniștea dulce atunci când natura își trage sufletul… O atmosferă plăcută, servicii impecabile și bucate savuroase toate în cinstea ta, pregătite de angajați instruiți perfect pentru a te servi cu cea mai dulce cafea cu aromă de fericire, în restaurantul romantic Ta’ Karolina din Xlendi, Gozo.

Lasă-te inspirat de Laguna Albastră

Fii creativ și pictează sau realizează cele mai impresionante fotografii, dar mai ales lasă-te inundat de imaginea spectaculoasă a Lagunei Albastre din Comino, diamantul arhipelagului maltez, piatra cea mai de preț a celor care vor să creeze lucrări inedite și strălucitoare. Acest loc te va inspira la orice suflare a vântului și la fiecare bătaie a valurilor, iar mirosul emanat de mare îți va captiva simțurile și te va atrage într-un joc armonios de culori.

Early booking Malta

Hotel Bella Vista 4* – de la 299 euro/pers, transport cu avionul, transferuri, 7 nopți cazare cu demipensiune, asistenta turistica, ofertă aniversară Malta Travel – 15 ani (www.malta.ro), 021/318.59.92

Autor – Mădălina Isar

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta