Vacanta la Capul Bunei Sperante

Safari si aventura in Parcul Kruger

O vacanta in Africa de Sud este greu de conceput fara sa treci prin principalul sanctuar natural al acesteia: Parcul National Kruger, locul celui mai aventuros safari pe care poate vei avea prilejul sa il faci vreodata.

Cu cele 2 milioane de hectare ale sale, parcul Kruger reprezinta cea mai mare rezervatie salbatica din lume, este considerat locul unde poti vedea cel mai frumos apus de soare, dar si teritoriul ce iti poate oferi un sejur incarcat de aventura si o experienta unica, pe care nu o vei uita niciodata.

Aici traiesc mai multe specii de animale salbatice decat in orice alt parc national din Africa: 130 specii de mamifere, 114 specii de reptile, 48 specii de pesti, 33 de amfibii si 468 specii de pasari.

Pe o lungime de aproape 20.000 kilometri se intindea pana de curand un gard care separa acest parc de rezervatiile Sabi Sand si Timbavati, dar dupa ce gardul a fost scos, parcul s-a marit cu 15%. Parcul este arealul de viata in libertate pentru un mare numar de elefanti, bizoni, zebre, girafe, antilope impala, rinoceri albi si negri, leoparzi si cimpanzei. Un safari cu masini de teren decapotabile organizat aici iti va da ocazia in mod sigur de a te afla fata in fata cu cele mai periculoase animale ale continentului negru: leul, elefantul, bizonul, rinocerul si leopardul.

O oaza de verdeata poti vedea in vecinatate, dupa un drum pana la Canionul Blyde River, al treilea ca marime din lume, dupa cele din Statele Unite si Namibia, insa cel mai mare canion inverzit.

Unde, cat, cum?

Costul unui pachet de vacanta: "Aventura in Parcul National Kruger", de sase zile, incepe de la 890 euro si cuprinde transportul cu avionul si transferurile cu autocar sau tren de lux, cazarea cu mic dejun si cina in hoteluri de trei stele sau (la alegere) in "safari cort" Zeltcamp, taxa de intrare in parc si la obiectivele culturale din Johannesburg si Skukuza, tur de observare a animalelor in jeep-uri cu plafon decapotabil si ghid profesionist, vorbitor de limba germana si engleza.

20 de zile de aventura

O excursie minunata, care incepe din cel mai pitoresc oras din lume, Cape Town, pana la una dintre minunile naturale ale Africii, Cascada Victoria. O vacanta de 20 de zile, pentru cei curajosi, care va creste la maximum adrenalina din sange, dar va si incanta ochiul cu peisaje nemaiintalnite.

In calatorie veti trece prin podgoriile africane, pe raul Orange, prin canionul Fish River, veti traversa cel mai batran desert din lume, Parcul Namib-Naukluft, apoi orasul Swakopmund, Parcul Cheetah (habitatul natural al gheparzilor), Parcul National Etosha, prima rezervatie naturala din Namibia, raul Kavango, urmat de zona Botswana, cu delta Okavango, Parcul National Chobe, singurul unde se pot intalni colonii de elefanti in libertate si cu imensa cadere de apa a Cascadei Victoria.

Unde, cat, cum?

Tot acest gust al aventurii si salbaticiei este accesibil contra unui tarif de 700 euro, pentru intregul sejur, in care sunt incluse: transportul cu masinile de teren complet echipate, cazarile in campinguri de doua si trei stele, trei mese pe zi, taxele pentru vizite si trei ghizi experimentati in calatorii de tip safari.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta