Vacanță în familie în Delta Dunării – tarife de la numai 399 lei!

Vacanță în familie în Delta Dunării – tarife de la numai 399 lei!

Începutul lunii iunie este perfect pentru escapade relaxante în Delta Dunării: lacurile ca smaraldul sunt dantelate cu vegetație luxuriantă, păsările sălbatice te încântă prin ritualurile de împerechere, iar ofertele de vacanță sunt tot mai tentante…

Rezervă acum un sejur de 4 zile la Gulliver Delta Resort 3* Uzlina, ce include cazare cu mese tip bufet (conform programului ales), transport autocar București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife începând cu numai 399 lei/persoană!

Gulliver Delta Resort 3*, perfect pentru un sejur în familie

Datorită celor peste 5000 de viațuitoare pe care le găzduiește, Delta Dunării este un adevărat muzeul al biodiversității inclus în patrimoniul mondial UNESCO. Aici natura a rămas neatinsă de modernitate, în ciuda numărului tot mai mare de turiști.

Gulliver Delta Resort 3* este un complex hotelier dezvoltat în armonie cu natura și poziționat în inima rezervației, la intersecția dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina.

Întins pe 10.000 mp, resortul dispune de numeroase facilități turistice dintre care o grădină luxuriantă cu hamace și balansoare. Un loc de joacă pentru copii cu tobogane, balansoare, căsuțe colorate și trambulina. Pontoane de pescuit, piscină generoasă cu șezlonguri plus o arie dedicată activităților recreative. În plus, dacă îți plac plimbările cu barca în observarea păsărilor sălbatice și a plantelor ce compun peisaje de neuitat, Gulliver Delta Resort 3* organizează și excursii opționale în împrejurimi.

Excursii în descoperirea paradisului!

Descoperă frumoasele plaje sălbatice din Sulina – cea mai însorită localitate din România și locul de întalnire dintre Marea Neagră și Dunăre, sau de la Sfântu Gheorghe – localitatea tipic pescărească cunoscută mai ales pentru ciorba storceag pregătită din pește sturion proaspăt.

Pentru aventuri în familie nu poate lipsi o drumeție la Letea, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Copiii vor fi încântați să descopere un ținut desprins din locurile exotice datorită stejarilor decorați cu liane grecești, a dunelor de nisip și a cailor sălbatice.

Vacanțele la Gulliver Delta Resort 3* sunt încununate cu multă distracție în jurul unui foc de tabără presărat cu povești ale locului sau opțional la Petrecerea Lipovenească întreținută de un ansamblu de dansatori lipoveni în straie populare, muzică bună și gustări alese.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile Delta pentru totitarife de la 399 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 499 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 07.06!

*Sejur 5 zile Delta pentru toti – tarife de la 449 lei/persoana – cazare cu demipensiune sau de la 549 lei/persoana – cazare cu pensiune completa. *Plecare din 10.06!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscina, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Oferta speciala valabila pentru plecarile din 07.06 si 10.06! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: office@gullivertours.ro , call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta