Răsfăţ de toamnă în Mallorca

Răsfăţ de toamnă în Mallorca

Nikki Beach2(1)

Nikki Beach din Mallorca, reprezintă tot ce este cool, glamour şi sexy la un loc! Este locul perfect în care poţi să petreci o după amiază de răsfăţ şi lux, sau o noapte de distracţie la cote maxime, având ca fundal Marea Mediterană şi palmierii.

Ce este, de fapt, acest minunat Nikki Beach?

Este cel care a introdus, în 1998, conceptul de beach club, combinând restaurantul cu muzica, moda şi divertismentul. Numit şi „cel mai sexy loc de pe pământ', Nikki Beach a câştigat anul acesta râvnitul loc întâi pe lista cu cele mai sexy baruri pe plajă din lume.

Situat pe una dintre frumoasele plaje albe din Mallorca, la doar 20 de minute de centrul oraşului Palma, Nikki Beach este considerat unul dintre cele mai bune locuri de petrecere din lume.

Fie că vrei o cină intimă, o petrecere cu familia sau una cu prietenii, aici te vei simţi excelent. Te poți relaxa la beach club, la restaurantul de pe plajă sau în zona cu tratamente de înfrumuseţare şi un serviciu de taxi-boat.

Nikki Beach este locul unde trebuie să fii văzută, unde se strâng trend-setterii din toată lumea, unde te bronzezi stând relaxată pe şezlonguri imense, exotice, îmbrăcate în pluş, în timp ce te răcoreşti cu un pahar de şampanie rece şi unde poţi dansa toată ziua pe ritmurile muzicii mixate de cei mai faimoşi DJ. Odată cu lăsarea serii, petrecerile continuă la lumina stelelor.

Nikki Beach3

În zilele de vineri şi sâmbătă, din mai până la sfârşitul lui septembrie, de cum apune soarele, poţi să te bucuri de o cină romantică, la lumina lumânărilor.

Savurează deciliile bucătăriei internaţionale şi locale şi ia parte la cea mai exclusivistă experienţă de clubbing din oraş.

Petrecerile au diverse teme: Luna Plină, The Champagne World Tour, petrecerile Miami Vibes Pool. Indiferent că e zi sau noapte, Nikki Beach Mallorca este locul în care te poţi bucura de atracţiile exclusive pe care le oferă.

Text: Cătălina Alberti – www.christiantour.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vacanta