Ce vedete vor alerga la Crosul Casiopeea

Ce vedete vor alerga la Crosul Casiopeea

NIS_9170

Monica Davidescu, Medeea Marinescu, Laura Badea, Corina Ungureanu și Florentina Opriș vor da startul crosului Casiopeea, pentru a susţine lupta împotriva cancerului la sân

Mai mult de 3.500 de participanți din toate categoriile de vârstă – copiii, adolescenti, adulți sunt așteptați să se alăture Crosului și Marșului împotriva cancerului de sân, organizat în Parcul Tineretului, în data de 28 septembrie 2013, de la ora 10.00.

Startul îl vor da cinci dintre cele mai apreciate persoane publice din teatru, sport și televiziune: Medeea Marinescu, Monica Davidescu, Laura Badea, Corina Ungureanu și Florentina Opriș.

Până acum Marșul și Crosul Casiopeea împotriva cancerului la sân' s-a organizat în trei ediţii în Bucureşti (2010, 2011, 2012) și în două ediții în Brașov (2012, 2013).

Evenimentul a mobilizat până în prezent peste 8.500 de persoane și a facut posibilă donarea a peste 650 de proteze mamare.

Taxele de participare sunt folosite în totalitate pentru achiziționarea de proteze mamare, donate ulterior unor femei care au suferit o mastectomie.

Înscrierile se pot face direct la locul evenimentului începand cu ora 08:30 până la 09:30 sau direct pe site-ul oficial al asociației www.casiopeea.org.

Taxă de participare pentru adulţi este în valoare de 40 de lei (vârsta peste 17 ani), 15 lei pentru adolescenții (vârsta 12-16 ani), si 5 lei pentru copii (vârsta 6-11 ani).

Sumele achitate la înscriere reprezintă o donație, întrucât fondurile strânse în urma acestei acțiuni vor fi direcționate în totalitate către achiziționarea de proteze mamare.

Câștigătorii vor primi premii constând în produse și vouchere oferite de sponsorii evenimentului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri