Vacanţă cu iahtul pe Marea Egee

Visezi la zile de vacanţă în care să nu faci absolut nimic, să te relaxezi şi să încerci să-ţi goleşti mintea de toate grijile şi problemele? Poţi face acest lucru dacă pleci într-o minicroazieră cu iahtul din Marmaris.

Traseele sunt diverse, alege în funcţie de ce anume vrei să vizitezi. Odată ce ai urcat la bordul iahtului, relaxează-te, întinde-te comod pe punte şi bucură-te de soare.

Vei petrece o zi minunată, cu plajă, băi în marea de culoarea turcoazului, snorkeling, opriri în golfuleţe liniştite, înconjurate de munţi îmbrăcaţi în păduri de pin.

Oferta este atât de variată, încât e greu să alegi. Poţi merge pe Insula Cleopatra, cu plaja unică în lume, cu nisip alb, mătăsos, despre care legenda spune că ar fi fost adus cu vapoarele din Egipt la comanda lui Marc Antoniu. Vei vizita câteva golfuri şi, la ora prânzului, vei savura un barbeque la bord.

Sau poţi alege varianta cu vizitarea celor şapte golfuri legendare din Marmaris, cu opriri pentru sesiuni de înot şi snorkeling şi vizitarea satelor Kumlubük şi Turunc.

Traseul include şi un scurt popas pe Insula Paradisului, pentru hrănirea peştilor (!) şi la straniile peşteri fosforescente. Şi aici te vei desfăta cu o masă pregătită pe punte.

Ai la dispoziţie un bar bine aprovizionat cu băuturi, şezlonguri, tot confortul ca tu să te simţi excelent.

Pentru o experienţă cu adevărat romantică încearcă varianta cu croaziera sub bolta înstelată, cu vasul Marmaris Moonlight Dinner Cruise & Fun Boat.

O călătorie sub clar de lună, cu muzică bună, şampanie, cocktailuri şi o cină cu peşte proaspăt. Plimbarea este de-a lungul coastei, pe lângă Marmaris şi Icemeler, care oferă un adevărat spectacol de lumini pe ţărm.

Oferta sejur Marmaris

Hotel Sesin 4* – de la 390 euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopţi cazare cu All Inclusive, asistenţă turistică locală. Christian Tour, Tel. 021 211 11 39, www.christiantour.ro

Text: Cătălina Alberti

Kefalonia – insula de o frumuseţe nepământeană
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vacanta