Urmează o lună de foc pentru toate zodiile! Soarele intră astăzi în zodia Leului! Iată care sunt previziunile Uraniei

Principalul eveniment al acestei săptămâni este intrarea Soarelui în zodia Leului, iar acest lucru se va întâmpla pe data de 23 iulie. Toate zodiile vor fi afectate, iar pentru majoritatea nativilor urmează o lună de foc, având în vedere că Soarele va rămâne în această zodie până pe 23 august. Iată care sunt previziunile Uraniei pentru perioada următoare și cu ce provocări se vor întâlni zodiile.

Urmează o lună de foc pentru toate zodiile! Soarele intră astăzi în zodia Leului!

BERBEC

În cazul Berbecilor, intrarea Soarelui în zodia Leu poate da un impuls special sectorului afectiv. Acești nativi vor fi tentați să își găsească fericirea și satisfacția în lucruri noi, motiv pentru care vor fi în căutarea unor aventuri. Trebuie să fie foarte atenți la felul în care gestionează lucrurile și asta pentru că există riscul să comită greșeli.

TAUR

Soarele în Leu va avea un impact puternic asupra relațiilor pe care Taurii le au cu persoanele în vârstă, din familie, dar poate afecta și sectorul bunurilor imobiliare. Pot depune un efort considerabil pentru a rezolva o problemă legată de vânzarea sau cumpărarea unei case sau a unui teren, existând riscul să apară mici conflicte pe această temă.

GEMENI

Dacă au de susținut examene, verificări sau trebuie să își facă auzit punctul de vedere într-o întrunire oficială, aceasta este cea mai bună perioadă pentru ca Gemenii să facă acest lucru. Intrarea Soarelui în Leu va influența în mod pozitiv sectorul comunicării, iar lucrurile vor fi în favoarea acestor nativi.

RAC

Aspectul astral format de Soare va avea puterea de a le rezolva Racilor problemele financiare. Anumite nereguli legate de plata salariului vor fi remediate, pot să apară câștiguri importante, ceea ce înseamnă că pe acești nativi îi așteaptă o perioadă favorabilă la capitolul bani.

LEU

Leii vor fi favorizați de intrarea Soarelui în zodia Leului, iar până pe 23 august, acești nativi vor reuși să își recapete încrederea în sine. Chiar dacă au trecut prin experiențe mai puțin plăcute în ultima perioadă, acești nativi vor găsi puterea să meargă mai departe, vor fi motivați să facă acest lucru și să nu mai ajungă niciodată la pământ.

FECIOARĂ

Pentru Fecioare va urma o perioadă în care adevărul este cuvântul de bază. Intrarea Soarelui în zodia Leului va face ca acești nativi să afle detalii și informații importante, pe baza cărora vor putea lua cele mai bune decizii. La capitolul sănătate, cei născuți în această zodie trebuie să fie foarte atenți la afecțiunile legate de zona cardiovasculară. Pot fi puși în situația de a-și schimba în mod radical stilul de viață pentru a evita apariția complicațiilor.

BALANȚĂ

Soarele în zodia Leului vine doar cu vești bune pentru Balanțe. Cei născuți în această zodie își vor îmbunătăți relațiile cu prietenii și există posibilitatea ca, până pe 23 august, acești nativi să se întâlnească cu persoane care au o funcție importantă și care îi pot ajuta să își pună în aplicare o serie de planuri importante.

SCORPION

Scorpionii sunt norocoșii zodiacului în perioada următoare, iar contextul astral va face ca cei născuți în această zodie să se bucure de un succes fantastic în sectorul profesional. Soarele va intra în zodia Leului și va aduce doar lucruri bune în viața acestor nativi.

SĂGETĂTOR

Soarele va intra în zodia Leului pe data de 23 iulie și îi va determina pe Săgetători să facă schimbări importante legate de locul de muncă și de felul în care trăiesc. Își doresc să evolueze, așa că sunt hotărâți să scape de lucrurile care îi țin pe loc.

CAPRICORN

Sectorul bunurilor moștenite sau primite sub formă de ajutor va fi puternic influențat de intrarea Soarelui în zodia Leului. Nativii din zodia Capricorn trebuie să fie foarte atenți la tot ce ține de sfera șocurilor emoționale, accidentelor sau evenimentelor neprevăzute.

VĂRSĂTOR

Urmează o lună de foc pentru Vărsători. Intrarea Soarelui în zodia Leului va influența puternic sectorul relațiilor parteneriale, solicitându-i la maximum pe acești nativi. Până pe 23 august, relațiile cu soția/soțul, familia, prietenii sau colegii vor fi intense și dinamice. Poate fi luată în calcul inclusiv ipoteza unui divorț sau din contră, cea a unui posibil mariaj, chiar dacă poate fi vorba despre o mulțime de îndoieli la mijloc.

PEȘTI

Intrarea Soarelui în zodia Leului poate da naștere unor discuții în contradictoriu în ceea ce îi privește pe cei născuți în zodia Pești.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Horoscop 23 iulie. Zodia care trebuie să acorde o atenție deosebită sănătății

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 20-26 iulie 2019

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop