Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 20-26 iulie 2019

În fiecare vineri, începând cu ora 14.00, Urania vă așteaptă pe www.libertatea.ro cu previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Săptămâna 20-26 iulie 2019 este marcată de un eveniment astrologic important, intrarea Soarelui în zodia Leului. 

Iată, mai jos, previziunile Uraniei pentru săptămâna 20-26 iulie 2019.

BERBEC

În perioada 20-26 iulie 2019 vă faceți, în sfârșit, curaj să abordați pieptiș probleme care așteaptă să fie rezolvate și care v-au demobilizat până acum, prin potențialul lor sporit de a declanșa ostilități. În plus, abordați cu curaj plăcerilr vieții, dar această abordare temerară vă poate poate împinge să comiteți imprudențe.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Pentru voi, urmează o perioadă în care vă veți apropia de acele persoane care vă sporesc siguranța de sine, încrederea în propriile puteri sau în valoarea inițiativelor personale. Totodată, veți fi mai temperați în reacții, asta neînsemnând și toleranță față de derapajele unora și altora pe care le veți trata pe măsură, cu autoritatea sau vigoarea impusă de context.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI 

GEMENI

Săptămâna 20-26 iulie 2019 este marcată de un posibil succes, de momente plăcute, flatante, în care vă veți afla în centrul atenției, veți fi lăudați și, mai ales, admirați sau simpatizați. De asemenea, aveți șansa de a depăși un factor de risc pentru carieră și imagine publică.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI 

RAC

Săptămâna care urmează vă concentrați pe punerea la punct a unor planuri și proiecte personale sau profesionale. Aveți parte de momente speciale prin subtilitatea mentală și sensibilitatea sufletească sporită, care vă face dornici să evoluați prin modele superioare, prin evoluție personală.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI 

LEU

În săptămâna 20-26 iulie 2019 reușiți să estimați corect și repede situația în care vă aflați pentru a identifica măsurile ce trebuie luate pentru a vă afirma sau progresa. Aveți, totodată, parte de solicitări majore în plan public care privesc imaginea, faima ori succesul vostru. Dacă sunteți în preajma vârstei de 40/42 de ani puteți traversa momente de restructurare, care pot lua însă aspectul unei constrângeri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În perioada care urmează, veți avea tendința de a atenua conflictele, mai ales dacă acestea au fost stârnite de detalii neimportante sau de ambiții personale. De asemenea, veți face eforturi pentru a depăși o situație delicată în viața de cuplu. De menționat faptul că, săptămâna aceasta, contextul astral vă ajută să descoperiți cauzele mai vechi (din copilărie, din tinerețe) care v-au condus spre actuala stare de nemulțumire și neîmplinire.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 20-26 iulie 2019 este marcată de un comportament calm, înțelegător sau împăciuitor la locul de muncă pe fondul lipsei chefului de a pune lucrurile la punct într-o manieră categorică sau radicală. Nu sunteți în cea mai bună formă pentru a purta niște discuții cu atât mai puțin dacă acestea abordează aspecte importante de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 20-26 iulie 2019 este marcată de evenimente care vor împiedica buna desfășurare a activității la locul de muncă. Contextul astral favorizează predispoziția spre creerea unor tensiuni în plan relațional. Ostilitățile vor fi declanșate chiar de către voi, adoptând, în strategia voastră, reacțiile rapide; cuvintele, afirmațiile, avertismentele, acuzațiile, reproșurile vor fi doar o parte a acestei strategii vehemente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 20-26 iulie 2019, simțiți nevoia de confort și izolare de factorii de stres. Pentru asta, veți desfășura activități care să vă permită relaxare și intimitate. Nu sunt excluse reacții personale (încăpățânare, spirit de contradicție, plăcerea de a contrazice, incapacitatea de a ceda) care pot altera armonia dintre voi și persoana iubită.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În perioada următoare, sunt posibile dialoguri menite să atenueze un conflict. Vestea proastă face referire la stresul emoțional stârnit de relațiile de familie care evoluează anapoda (conflicte nejustificate, atitudini lipsite de logică și rezonabilitate, pretenții absurde etc). De asemenea, pot apărea animozități stârnite de inițiativele partenerului de viață într-un conflict de familie care, în loc să dezamorseze situația, o complică și mai mult.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, purtați discuții cu cei în drept să vă ofere o explicație sau să găsească o soluție la o pretenție sau la o neregulă bănească de-ale voastre. Argumentele invocate de voi nu vor fi acceptate ori poate discuția nu se va purta cu persoana care să poată oferi o rezolvare. De asemenea, aveți parte de informații, dialoguri, reacții „la cald' față de niște situații pe care le trăiți și care vă transformă în persoane vorbărețe, uneori insistente.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Contextul astral al săptămânii 20-26 iulie 2019 vă va da disponibilitatea să înotați prin apele spirituale și sufletești de care aveți nevoie pentru a vă regăsi pe voi înșivă. Reușiți să vă detașați de urgențele vieții de fiecare zi; în aceste momente, pentru voi totul poate să mai aștepte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Foto: captură Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop saptamanal