Urarea haioasă a lui Ryan Reynolds pentru aniversarea de 32 de ani a soției lui, Blake Lively

Bună încercare, Ryan Reynolds!

Duminca aceasta, 25 august, actorul în vârstă de 42 de ani a publicat mai multe imagini haioase, fotografii suprinse alături de soția lui, actrița Blake Lively. Ocazia? Actrița a împlinit 32 de ani.

Ryan a publicat câteva fotografii extrem de atent ales, iar prin atent alese vrem să spunem fotografii în care actrița are ochii închiși, în care se mișcă sau în care este surprinsă în poziții care nu o flatează deloc.

Urarea haioasă a lui Ryan Reynolds pentru aniversarea de 32 de ani a soției lui, Blake Lively

„La mulți ani, Blake Lively”, a scris actorul. Desigur, vorbim despre Blake Lively, așa că, prin fotografii nereușite, vrem să spunem că, deși foarte haioasă, în toate, actrița rămâne la fel de frumoasă.

„Haha! La mulți ani! Blake este oricum întotdeauna frumoasă”, a comentat actrița Millie Bobby Brown, din seria de mare succes Stranger Things.

„Nu există fotografii nereușite cu Blake”, a comentat și Rob Liefeld, creatorul lui Deadpool, personaj interpretat de Ryan pe marele ecran.

Actorul apare în majoritatea fotografiilor publicate. Multe dintre ele par a fi surprinse în timpul călătoriilor sau întâlnirilor cuplului.

În două dintre imagini, actrița stă alături de soțul ei în timp ce-și mângâie burtica de gravidă.

Cele 10 imagini publicate au strâns până în prezent peste 6 milioane de aprecieri și aproape 60 de mii de comentarii.

„Fotografie nereușită? Nici măcar una!”, a scris un utilizator. „Cred că i-ai capturat adevărata esență în aceste imagini”, a scris modelul Tess Holliday.

Observând burtica ei din ce în ce mai mare, un fan a scris: „Scoateți bebelușul afară!!!”, la care actorul a răspuns: „Îi tot șoptesc: stai acolo ..”

Ryan Reynolds și Blake Lively au două fiice, James Reynolds (4 ani) și Inez Reynolds (2 ani). Cuplul s-a căsătorit în anul 2012 într-o ceremonie privată și încă nu a dezvăluit sexul celui de-al treilea bebeluș.

Foto: Instagram

Surse: E! News / PopCulture

Citește și: 

Gabriela Cristea, criticată de fani pentru cele două rochii de mireasă pe care le-a îmbrăcat la nuntă

De ce nu se vor alătura Prințul Harry și Meghan Markle ducilor de Cambridge weekendul acesta în Scoția?

Știai că artista Christina Aguilera a participat la ediția a X-a a Festivalului Cerbul de Aur din anul 1997

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete