Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 9-15 aprilie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 9-15 aprilie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 9-15 aprilie 2018.

BERBEC

Săptămâna 9-15 aprilie 2018 este caracterizată de răsturnări de situație în relația cu anumiți cunoscuți. De unii dintre aceștia, vă puteți apropia mai mult. De alții vă puteți despărți fără niciun regret. Relațiile voastre cu unii prieteni sunt marcate de evenimente bizare sau informații ieșite din comun.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această perioadă, cariera voastră trece prin clipe de suspans. Tot felul de situații neprevăzute și neplăcute au darul de a vă pune de gânduri, ceea ce vă determină să vă gândiți la eventuale măsuri pe care le-ați putea lua. Din păcate, există posibilitatea ca aceste situații să fie provocate de oameni care doar de asta se țin.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 9-15 aprilie 2018 este una bună pentru aceia dintre voi care desfășoară activități cu publicul (avocați, profesori, ziariști, oameni politici, artiști). Vă puteți bucura de succes, de încredere, de simpatie. Pot apărea dispute cu prietenii, ieșiri ciudate sau reacții bruște ale acestora. Foarte important! Nu amestecați prietenia cu afacerile!

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În această săptămână veți avea parte de surprize materiale de la prieteni sau de la persoanele dragi. Totodată, în această perioadă sunteți răscoliți de amintiri dureroase, de sentimente negative, de situații neplăcute care vă pot pune la încercare. Foarte important! Pe acest fond hipersensibil, ar fi bine să evitați să luați decizii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În perioada care urmează, veți avea parte de mici surprize parteneriale, dar, cum contextul astral nu vă este tocmai favorabil, surprizele acestora ori acțiunile lor care vă iau pe nepregătite vă pot face să reacționați paradoxal și brutal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 9-15 aprilie 2018 este marcată de împăcări, reconcilieri cu partenerii de cuplu sau cu alți parteneri, cu condiția ca voi să fiți cei care fac primul pas spre împăcare. De asemenea, în această perioadă puteți trage niște concluzii cu privire la activitatea profesională.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 9-15 aprilie 2018, relațiile cu unele rude pot fi dificile, la tot pasul pot apărea neînțelegeri. Nu este exclus să apară un motiv de bucurie sau de mică satisfacție pe fondul unei realizări profesionale. Sectorul financiar este vulnerabil. Nu vă lăsați păcăliți de beneficii materiale în spatele cărora se pot ascunde manevre incorecte ale unor persoane.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 9-15 aprilie 2018 este marcată de trăiri speciale. În funcție de vârstă și biografia personală, veți experimenta trăiri precum dor, nostalgie, dragoste, tandrețe, duioșie, milă, îngăduință. Universul vostru afectiv este, în aceste zile, plin de căldură.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În această săptămână, veți fi mai preocupate decât de obicei de aspectul estetic al interiorului casei voastre. Dacă aveți funcții sau desfășurați activități importante, aveți în vedere eventualitatea unor manevre din partea colegilor de serviciu, indiferent de gradul de subordonare. Aceste sunt menite să vă compromită.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 9-15 aprilie 2018 veți avea parte de mici surprize legate de un regim bănesc, dar și de situații bizare legate de venituri. Veți fi disponibili mai mult ca de obicei să-i ascultați pe cei din jurul vostru. Totodată, în deplasările pe care este posibil să le faceți în aceste zile veți reuși să rezolvați o problemă stringentă pe cale amiabilă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna asta simțiți o nevoie apăsătoare de a trăi din plin. Din acest motiv, veți vrea să vă abandonați trăirilor, sentimentelor, relațiilor intense, lucru ce vă va da senzația că trăiți din plin, că sunteți puternici și activi. Năvala gândurilor, sentimentele amestecate care vă copleșesc vă pot transforma în persoane zgomotoase, teatrale, preocupate doar de problemele lor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 9-15 aprilie 2018, veți avea parte de un amalgam de trăiri în ceea ce privește mai cu seamă relațiile cu prietenii. Aveți o grămadă de aspirații și planuri care nu vor putea prinde contur decât cu ajutorul prietenilor. Sufletește, veți fi mai echilibrați, iar energia pe care o veți avea vă va da puterea să faceți față tuturor provocărilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal