Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 2-8 aprilie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 2-8 aprilie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 2-8 aprilie 2018.

BERBEC

Contextul astral al săptămânii nu vă este foarte favorabil. Cineva încearcă să vă submineze interesele materiale. Totodată, încercați să căutați o direcție nouă de viață pe care să o cultivați în vederea unui progres personal sau profesional. Pe de altă parte, ambiția și voința voastră, dar și rezistența voastră nervoasă sunt puse la încercare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna 2-8 aprilie 2018 este marcată de o intensificare a ostilităților cu dușmanii sau cu rivalii. Sunteți puși în situația de a reveni asupra unor subiecte care nu vă fac nicio plăcere, dimpotrivă chiar, legate de proiecte și planuri de viață care vă sunt zădărnicite în prezent și pe care ați vrea să nu le ratați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 2-8 aprilie 2018, aceleași vechi probleme de sănătate vă pot sâcâi, fără să remarcați vreo ameliorare. Vă străduiți din răsputeri să rezolvați corect o chestiune care se îndreaptă spre conflict. Contextul astral format de Mercur, Guvernatorul semnului vostru zodiacal, poate stârni dihonia între voi și prietenii voștri.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 2-8 aprilie 2018, veți simți nevoia de a vă împăca cu cineva (rude, fost iubit, colaborator) pentru a pune capăt unei suferințe care durează de prea mult timp. La locul de muncă, au loc schimbări care privesc volumul de muncă, răspunderea, orarul sau salarizarea.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 2-8 aprilie 2018, veți fi mai preocupați decât de obicei de imaginea voastră. Vreți să vă simțiți bine în pielea voastră, așa cum nu v-ați mai simțit de multă vreme. La serviciu, veți avea destul de mult de muncă și nu vor lipsi îngrijorările cu privire la statutul vostru profesional sau la evoluția instituției în care lucrați.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta este marcată de dorința de a pune ordine în relațiile de familie, care s-au cam deteriorat în ultima vreme. Contextul astral al săptămânii, tranzitul lui Jupiter aflat în mișcare retrogradă, poate denatura unele relații contractuale, parteneriale, scoțând la iveală interese ascunse.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta stă sub semnul încurcăturilor și tensiunilor. Încurcăturile provin de la acte prost întocmite. Veți fi nevoiți să faceți multe drumuri la instituțiile care emit acte, certificate, adeverințe, aprobări. Nici în familie lucrurile nu stau prea roz. Aveți parte de relații tensionate cu rudele, care dau dovadă de ostilitate, indiferență sau atitudine refractară.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta stă sub semnul ambiției, al motivației, dar și al tensiunilor și al iritării. Se întrevăd discuții pe tema felului în care sunteți plătiți. Acest aspect vă poate enerva peste măsură și puteți avea tendința să refuzați să semnați documente care conțin clauze care vă nemulțumesc. Nu sunt excluse conflicte deschise, replici acide, opoziții formulate pe un ton răstit.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna 2-8 aprilie 2018 nu va fi una ușoară pentru voi, însă contextul astral vă ajută să faceți față stresului. Reușiți să-i impresionați pe cei din jur cu forța mentală cu care faceți față situațiilor neplăcute. Va fi o perioadă în care dușmanii își vor arăta fața. Foarte important! Săptămâna asta, evitați să luați decizii mai ales în chestiunile sentimentale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta stă sub semnul problemelor cu prietenii. În plus, sunteți mânați de simțul dreptății. Vă enervează la culme incorectitudinea altora, nu puteți suporta situațiile nedrepte la care sunteți martori. Este o perioadă în care supărările nu vă dau pace.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop saptamanal