Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 6-12 aprilie 2019

În fiecare vineri, Urania este prezentă pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 6-12 aprilie 2019. Principalul eveniment astrologic al săptămânii are loc pe 11 aprilie – intrarea lui Jupiter în mișcare retrogradă, care va influența absolut toate cele 12 semne zodiacale.

BERBEC

Săptămâna aceasta, sunteți expresivi și convingători. Puteți deveni și combativi, dar contextul astral vă va susține prin flexibilitate și adaptabilitate la situația dată. Apar o serie de chestiuni curente privitoare la viața de familie, dar nu întotdeauna dorința de a vă ajuta părinții se poate împlini, pentru că vor apărea situații care vă vor răpi timpul și vă vor limita capacitatea de a va pune la dispoziția lor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 6-12 aprilie 2019, vă confruntați cu incapacitatea de a renunța la unele idei, impresii sau convingeri bazate pe informații mai vechi pe care nu vreți să vi le actualizați. Manifestați chiar o atitudine ostilă față de orice tentativă de adaptare la nou, de acomodare la sensul și semnificația evenimentelor care se derulează.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna aceasta, vă cramponați de bani și bunuri ori de prezumptive câștiguri, demonstrând o surprinzătoare și necaracteristică lipsă de suplețe mentală și indisponibilitate spre negociere.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 6-12 aprilie 2019, universul vostru interior este plin de interogații, nedumeriri și 'dezbateri'. Uneori, vă veti lupta cu propriile gânduri care nu vi se par adecvate realității ori potrivite ipostazelor prin care treceți: vi se pare că nu sunteți suficient de categorici, de implicați, de curajoși, de eficienți sau de expliciți în afirmarea dorințelor și punctelor voastre de vedere.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta, vă gândiți serios să vă consolidați statutul socio-profesional și imaginea publică ori să vă neteziti drumul spre succes. Sunteți dispuși să faceți salturi existențiale și să vă asumați posturi inedite, dar și destabilizări (evenimente publice, relații care evoluează defectuos, fluctuații de încredere, vanități, rivalități).
Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 6-12 aprilie 2019, aveți șansa să vorbiți în fața unei asistențe, să faceți declarații oficiale. Astrele vă susțin, așa că veți face față cu brio provocării. Mai mult, aveți șansa să creați o impresie puternică în rândul celor care vă ascultă. Uneori, ar putea fi vorba de un succes sau de o afirmare viguroasă a personalității voastre.
Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioara, AICI

BALANȚĂ

În perioada care urmează, contextul astral vă influențează în mod negativ sectorul comunicării. Vă puteți confrunta cu probleme de exprimare, de comunicare, de relaționare adecvată. Este o perioadă bună pentru a face schimb de impresii. Apropiindu-vă de oameni, idei, instituții, veți avea șansa să vă diversificati experiențele, să vă maturizați și să căpătați o viziune superioară asupra realității.
Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanta, AICI

SCORPION

În săptămâna 6-12 aprilie 2019, sunt posibile discuții cu risc de a degenera într-un conflict deschis, născute din interese materiale contradictorii, din dezinformări, din tactici de păcălire mai vechi, care abia acum sunt intuite sau demascate. În zilele care urmează, universul vostru interior este marcat de disponibilități spre trăiri speciale (armonie, intuiție, telepatie, hipersensibilitate mentală, viziuni).

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 6-12 aprilie 2019, se remarcă o evoluție specială a relațiilor parteneriale. Nu va fi o perioadă confortabilă pentru a se realiza o împăcare sau pentru a se demonstra dreptatea și adevărul unui nativ în contextul unor reclamații, anchete, depoziții, procese.
Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, veți purta o serie de discuții pe teme organizatorice, contractuale sau salariale. Un sâmbure de nemulțumire vă va obliga să nu cedați ușor, să nu acceptați ceea ce vi se oferă ori ceea ce vi se propune în chip de compensare a unui prejudiciu, abuz, neregulă sau eroare. Slabe speranțe să se ajungă la vreo înțelegere cu voi. De fapt, discuția în sine va fi restrânsă la câteva propoziții rostite pe ton sec, ultimativ.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 6-12 aprilie 2019 este marcată de tentații și provocări cărora cei mai mulți dintre voi nu vor avea puterea să le reziste. Vă veți lăsa ademeniți de petreceri, de veselie, de aventuri, de exuberanță. Veți tânji după petrecerile „ca-n tinerețe'.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna aceasta sunteți încercați de o stare specială, încărcată de emotivitate, dublată de sensibilitate care vă va permite să vă regăsiți și să fiți intuitivi. Radicalism în relațiile cu acele cunoștințe de care, în sufletul vostru, s-au despărțit de mult. Incapacitate de a face concesii deși, rațional, recunoașteți că ar trebui să fiți îngăduitori.
Previziunile complete ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal