Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 30 martie-5 aprilie 2019

În fiecare vineri, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019. Principalele evenimente astrale ale săptămânii sunt intrarea lui Marte în Gemeni și Luna Nouă în Berbec, aspecte care ne vor influența semnificativ.

BERBEC

Contextul astral al săptămânii 30 martie-5 aprilie 2019 vă va face mai abili în capacitatea de a vă exprima, mai adaptabili, mai diplomaați și mai convingători. Aveți șansa de a ajunge la niște concluzii care vă vor permite să vedeți realitatea în mod adecvat. Este o perioadă intensă marcată de preocupări, activism, consum de energie, enervări, stres.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta, se vor ivi momente favorabile unei discuții pe tema felului în care veți fi plătiți de acum încolo. Cei apropiați vor demonstra o mare disponibilitate în a vă susține moral. Alături de ei puteți petrece clipe plăcute menite să vă smulgă din enervările și plictiselile cotidiene. Unii dintre voi ar putea fi străbătuți de neliniști, alteori, veți avea impresia că în jurul vostru totul merge anapoda.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019, aveți parte de momente de succes: vă puteți face remarcați, puteți stârni simpatia prin farmecul vostru care nu va trece neobservat ori prin abilitatea cu care veți ști să depășiți un obstacol. Atenție la tot ceea ce se va întâmplă de-acum încolo cu valoare de avertisment. Un eveniment astral care nu a mai avut loc de 12 ani vă va ridica probleme majore de ordin partenerial, contractual sau procesual.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019, la urechile voastre poate ajunge o informație din categoria: indiscreție, descoperire întâmplătoare, mărturisire de bună voie, care v-ar putea ajuta să separați adevărul de speculații. Această perioadă stă sub semnul dificultăților, riscurilor, pierderilor sau blocajelor care își pot exercita impactul asupra căsătoriei, negocierilor sau proceselor.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

În săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019, aveți șansa să vă împrieteniți cu persoane care, la un moment dat, vă vor putea oferi sprijin. Veți observa că unele persoane vor fi mai disponibile să lase de la ele, să cedeze în fața unor nevoi ale voastre, să vă ofere sprijin material sau moral. Contextul astral favorizează afirmarea, accesul la o formare profesională specială, posibilitatea de a face o călătorie, schimbarea stilului de viaț.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, puteți avea parte de situații enervante care să vă destabilizeze la locul de muncă. Vestea bună este că astrele favorizează afirmarea voastră, construcția de sine. Este o perioadă bună pentru evoluția unor conflicte ce se desfășoară în justiție și care se pot rezolva prin apelul la argumentele emoționale, sentimentale ori la capacitatea celor vizați de a rezona la chestiunile ce privesc moralitatea, credința și valorile umaniste.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019 este destul de intensă în planul relațiilor conjugale, parteneriale, în general. La locul de muncă, veți avea parte de momente mai calme pe fondul îmbunătățirii relațiilor de serviciu sau al unor măsuri care corectează disfuncțiile de până acum.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019  este marcată de evenimente care se pot petrece în familie sau în gospodărie, de natură să vă dea ritmul obișnuit de viață peste cap. Relații sentimentale vor fi trăite cu maximă intensitate. La locul de muncă, puteți avea parte de enervări; nu sunt excluse conflictele sau confruntările drastice între nativi și colegi sau superiori.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, la urechile voastre ajung informații care fie vă uimesc, fie vă scot din sărite. Vă veți vedea obligați, totuși, să țineți cont de ele și să le dați o replică sau să găsiți o soluție aspectelor invocate. Perioada aceasta este marcată de dialoguri stranii, lipsă de autocontrol, inițiative mai puțin inspirate. Sectorul relațiilor parteneriale va fi și el supus unor încercări speciale, ceea ce impune o atenție sporită.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 30 martie-5 aprilie 2019 este marcată de surprize financiare. La urechile voastre ajung informații care vă pun în stare de alertă, mobilizându-vă să găsiți soluții la o chestiune ce poate deveni mult mai complicată. În sectorul profesional, puteți avea parte de un conflict care v-ar putea împinge, uneori, la decizii disproporționate.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Contextul astral al săptămânii influențează sectorul vieții sentimentale și al relațiilor cu copiii.  Astrele predispun la câștiguri. Nu vor fi sume mari, dar vă vor permite să vă decuplați de la grijile pe care vi le-ați făcut cu privire la plata ori la recuperarea unei sume cuvenite. Săptămâna este marcată de discuții multe, conversații aprinse care pot degenera în confruntări, controverse și dispute.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal