Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 5-11 noiembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 5-11 noiembrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 5-11 noiembrie 2018, contextul astral vă permite să corectați traseele existențiale greșite sau să readuceți în actualitate soluții și aspecte de viață nepuse în practică. Vor avea loc reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia voastră. În toată această perioadă sunt posibile conflicte și furtuni conjugale.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, relațiile parteneriale vor fi îngreunate de amintiri, repulsii sau pericolele ce persistă în jurul unor afaceri, proiecte, procese, anchete.  Contextul astra este favorabil intrării în posesia a unor bunuri materiale (mai ales sub forma darurilor, donațiilor sau moștenirilor) ori a unor sume de bani.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

Săptămâna 5-11 noiembrie 2018 stă sub semnul relațiilor sentimentale destinse,al disponibilității către aventură. Aveți șansa de a trăi momente agreabile alături de copii. De semnalat dorința de a aplana un conflict, de a risipi impactul negativ al unor conflicteîntre voi și partenerii de viață.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna 5-11 noiembrie 2018 stă sub semnul eforturilor depuse de voi pentru a restabili relațiile de familie, pentru refacerea armoniei, uneori cu real succes. Traversați stări de spirit intense, care se pot naște din suferință, din dor, din tristețe, în urma despărțirilor. Nu sunt  indicate reacțiile la mânie care vă pot pune într-o lumină neplăcută și care nu vor rezolva chestiunea de fond.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU 

Contextul astral al săptămânii va reactiva proiectele elaborate de-a lungul ultimilor șapte ani, pe care le credeți pierdute; până pe 6 martie 2019, acestea vor căpăta vigoare și vor deveni chiar necesare. Totodată, în această săptămână este favorizată și viața sentimentală. Vor fi avantajate relațiile între părinți și copii precum și toate activitățile pentru care va fi nevoie de curaj, ambiție, voință, corectitudine și hărnicie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 5-11 noiembrie 2018 sunt șanse pentru un câștig, pentru rezolvarea unei plăți sau pentru revizuirea unui contract, a unei convenții de muncă în condiții avantajoase. Nu este exclus un eveniment bizar sau un pericol la locul de muncă, ce va fi evitat în ultima clipă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI 

BALANȚĂ

În săptămâna 5-11 noiembrie 2018, contextul astral va răscoli multe relații parteneriale, mai ales pe cele care au apucat să se deterioreze în ultimi ani. Acum, sunt posibile separările, despărțirile, divorțurile, ieșirile din firme și asociații, ruperea unor înțelegeri și contracte, gesturi pe care le-ați tot amânat; În perioada următoare, se vor crea situații radicale de așa natură încât amânarea sau compromisul să nu mai fie posibile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna aceasta, la locul de muncă se vor redeschide conflicte peste care se așternuse, în ultima vreme, uitarea. Totodată, contextula stral al săptămânii favorizează reechilibrarea financiară sau chiar câștiguri mai semnificative. Veți avea parte de surprize sau evenimente al căror sens vă scapă pentru moment, dar care schimbă datele unei probleme personale sau de familie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În această săptămână, Uranus va reveni în zodia Berbecului și vă va marca viața sentimentală până pe 6 martie 2019. Fără a fi fundamental rău, acest tranzit va supune relațiile sentimentale, dar și relațiile între părinți și copii la încercare. Vechile fisuri relaționale vor ieși la suprafață și vor pune problema rezolvării lor definitive, ceea ce nu va fi nici ușor, nici plăcut.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 5-11 noiembrie 2018, contextul astral vă pregătește mici oportunități legate de viața profesională. Până pe 6 martie 2019, vă veți confrunta cu situații defavorabile, cu revolte interioare sau cu pericole care impun prudență, tact sau chiar abandon momentan al unor situații ce țin de carieră. Contextul astral influențează relațiile de prietenie sau sentimentele care vă leagă de unele persoane, care vă pot supăra, dezamăgi, trăda.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Capricorn, AICI 

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, veți primi un ajutor nesperat de la prieteni, de susținere, simpatie, admirație, solidaritate. Spre sfârșitul săptămânii, veți avea parte de întâlniri plăcute și utile cu una sau mai multe cunoștințe cu care vă puteți consulta și care vă pot sfătui de bine.

Previziunile complete ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal