Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 29 octombrie-4 noiembrie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . Iată previziunile pentru săptămâna 29 octombrie-4 noiembrie 2018.

BERBEC

În săptămâna 29 octombrie-4 noiembrie 2018, sectorul afectivității va clocoti de dorințe. Aveți chef de aventură, de distracție intensă, bazată pe consum de energie și senzații tari, dar sunteți predispuși și la excese. Contextul astral va readuce în actualitate problemele parteneriale nerezolvate, ceea ce va permite, până la 2 decembrie, reluarea dialogurilor sau a negocierilor în acest sector.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta, încercați să fiți atenți la tot ceea ce se petrece și mai ales la ceea ce se spune în prezența voastră, pentru că unele afirmații pot conține informații sau avertismente privitoare la oameni și împrejurări față de care trebuie să fiți prudenți. Contextul astral vă permite găsirea ori schimbarea unui loc de muncă, soluționarea unui litigiu salarial, o avansare etc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 29 octombrie-4 noiembrie 2018, contextul astral va dinamiza sectorul relațiilor parteneriale susținând demersurile legate de o negociere, o împăcare, o abordare de afaceri, un litigiu. Același context astral va alimenta sectorul relațiilor sentimentale, de unde și șansa împăcărilor sau a limpezirii relațiilor sentimentale tulburate în ultimele săptămâni.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Contextul astral al săptămânii 29 octombrie-4 noiembrie 2018 vă sporește farmecul personal, dar vă va face, totodată, mai sensibili, mai receptivi, mai impresionabili, iar reacțiile voastre afective vor fi mai intense decât în alte dăți. În această săptămână, sunt favorizate atenuarea conflictelor din familie și împăcarea părinților certați cu copiii lor, dacă aceștia sunt, la rândul lor, adulți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Contextul astral al săptămânii 29 octombrie-4 noiembrie 2018 influențează casa relațiilor sentimentale, înlesnind, până la 1 decembrie, schimbul de opinii și impresii menite să lămurească o situație încurcată ori să așeze, printr-un dialog util și adecvat, o relație pe principii oneste. Cât privește relațiile cu partenerii de afaceri, de proiecte, acestea rămân disfuncționale, cu schimbări imprevizibile în ultima clipă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna asta, aveți o atitudine rezervată față de un prieten sau față de un grup de cunoscuți care, de la un timp, nu vă mai inspiră încredere, ori alături de care nu vă mai simțiți în largul vostru din cauza viziunilor diferite care nasc controverse. Contextul astral vă oferă o reală protecție pentru casa banilor proveniți din muncă. Nu vor lipsi surprizele; evoluția bizară a unor împrejurări va putea fi speculată în avantajul vostru personal.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, aveți tendința de a vă impune într-o situație în care trebuie soluționată o problemă care vă privește atât pe voi, cât și pe prietenii voștri. Este posibil să fiți acceptați ca lideri ai grupului pe care-l frecventați. Contextul astral vă protejează și vă susține pe mai multe planuri: formă fizică, vigoare mentală, stare psihică, înfățișare, alungarea pericolelor, vindecare, noroc.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Săptămâna această sunt șanse să repurtați o victorie într-o chestiune de imagine, de autoritate sau de orgoliu. Dacă sunteți dintre cei care aveți funcții, demnități, responsabilități mari, este posibil ca asupra voastră să se exercite presiuni sociale sau profesionale. Din fericire, contextul astral favorizează detașarea de factorii de stres cotidian, permițând o recuperare a formei fizice și psihice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Contextul astral al săptămânii 29 octombrie-4 noiembrie 2018 vă dă mai mult curaj, mai multă încredere în propriile puteri, mai multă stimă de sine. Același context astral vă scoate norocul în cale prin intermediul unor prieteni care pot funcționa protectiv, ca susținători sau deschizători de drumuri. Dacă sunteți provocați, aveți tendința să ripostați brutal și, poate, disproporționat. Nu sunteți dispuși să acceptați ironii și glume nesărate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal