Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 5-11 februarie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 5-11 februarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 5-11 februarie 2018.

BERBEC

În săptămâna 5-11 februarie 2018, primează interesele voastre materiale. Luna în Scorpion în conjuncție cu Jupiter vă mobilizează să faceți tot ce ține de voi pentru a obține un câștig. Nota generală a săptămânii sugerează un personaj puternic interesat material.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În săptămâna 5-11 februarie 2018, primează elementele de sănătate. Veți face eforturi să vă echilibrați, să vă temperați, să alungați gândurile rele. Din păcate, unii dintre voi vor avea parte de nopți agitate din cauza problemelor de la locul de muncă. Aici, cineva poate încerca să vă discrediteze, lansând informații unele adevărate, dar exagerate, altele neadevărate despre voi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 5-11 februarie 2018, veți fi interesați de activități de relaxare, care fac bine minții și sufletului: spectacole, petreceri sau… mici aventuri. Unii dintre voi vor face ceva concret într-o direcție în care-și pot valorifica un talent. Unii dintre voi vor practica aceste activități de relaxare ca un hobby, alții se vor implica mai mult în ele.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

Săptămâna aceasta, preocupările voastre se îndreaptă către rezolvarea problemelor de familie. Intuiția vă va ajuta să găsiți o formulă de dialog și să rezolvați animozitățile cu anumiți membri ai familiei. Perioada aceasta se află sub semnul problemelor majore, unele legate de procese, altele legate de căsnicie, mai ales dacă aceasta nu merge bine. Totodată, sunt posibile schimbări sau amenințări cu destabilizarea statutului socio-profesional.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna aceasta aduce posibilitatea calmării spiritelor și a reechilibrării relațiilor. Sunteți convingători, vorbiți inteligent și echilibrat pe baza unor informații reale, fără subiectivism și fără egoism. Luați hotărârea de a vedea locuri pe care le-ați evitat până acum, de a vă angaja în acțiuni care vă pot aduce față în față cu oameni pe care nu doreați să-i întâlniți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

În săptămâna 5-11 februarie 2018, reușiți să vă reechilibrați financiar. Contextul astral favorizează câștigurile. Totodată, aveți tendința să deveniți critici, să corectați pe toată lumea din jur, motiv să vă atrageți antipatii. De asemenea, sunt posibile vești care să vă întristeze, să vă pună pe gânduri, chiar dacă nu vă vor privi direct pe voi, ci o persoană apropiată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta stă sub semnul calmului, al stării de bine, al satisfacerii plăcerilor. Veți fi mai preocupați decât până acum de imaginea voastră, ba chiar veți cădea în admirație în fața propriei imagini. Motive de îngrijorare vin din sectorul financiar. Veți avea parte de niște cheltuieli neprevăzute, ceea ce va duce la întârzieri cu plata taxelor, a facturilor.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 5-11 februarie 2018, voi veți găsi o formulă de mediere, de aplanare a conflictelor. Dacă, la un moment dat, într-un sector de viață sau de activitate s-au precipitat lucrurile, s-au făcut afirmații peste care nu ați putut trece, acum veți găsi o soluție să răsturnați situația, veți avea o explicație atât de bine susținută încât îi puteți convinge de contrariu pe cei implicați. Veți reuși și să refaceți punțile de legătură între voi și aceștia, să să creați o impresie bună.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta, unii dintre voi vor face eforturi pentru a menține de legătură de prietenie, pentru a trece peste aspecte deranjante doar de dragul de a mai da o șansă relației. Pe de altă parte, vă pot copleși o serie de amintiri care vă pot produce dor după lucruri, locuri și oameni cu adânci semnificații pentru voi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

Săptămâna 5-11 februarie 2018 aduce cu sine ipostaze favorabile echilibrării unei situații care ține de viața publică sau de meserie. unii dintre voi pot atrage simpatia celor din jur, alții pot fi lăudați, alții propuși pentru un anumit post. Totodată, sentimentele voastre pot fi răscolite de comportamentul necorespunzător unor cunoscuți. Atenție la cei care vă pot păcăli sau care vă pot specula slăbiciunile.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Contextul astral al săptămânii 5-11 februarie 2018 vă dă imaginație, fantezie, farmec. Totuși, rețineți că sunteți supuși încercărilor. Aceste încercări țin de parteneriat, în special de regimul căsătoriei, al divorțului, al separării sau al ruperii unei legături care, în mod normal, ar fi trebuit să ducă la căsătorie.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 5-11 februarie 2018, voi veți avea parte de discuții în cadrul cărora veți lua în calcul obținerea unui beneficiu, dacă veți face și voi ceva: poate fi vorba despre înstrăinarea unui obiect, de o colaborare cu cineva, de a pune la dispoziția cuiva aparatură etc. Totodată, veți fi cuprinși de sentimente, spaime, dorințe sau nemulțumiri extreme. Acestea vă pot obliga să trăiți altfel, să fiți suprasolicitați, să reacționați mai intens, să cheltuiți energie și timp.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal