Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 29 ianuarie-4 februarie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 29 ianuarie-4 februarie 2018.

BERBEC

Săptămâna 29 ianuarie-4 februarie 2018 marchează o perioadă în care vă veți simți mai bine decât de obicei, datorită tranzitului Lunii prin câteva dintre casele care privesc o activitate personală, intimă. Gândurile voastre se vor limpezi, relația cu familia, dar și cea cu voi înșivă se vor îmbunătăți. Luna va accentua predispoziția de a vă ocupa de voi mult mai mult decât o făceați până acum. Veți avea o grijă deosebită față de corpul vostru, față de sănătatea voastră, de munca voastră, dar și de cei foarte dragi vouă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI 

TAUR

Această săptămână este marcată de premise publice. Unii dintre voi vor fi solicitați să participe la întruniri, la ședințe, la activități cu o miză publică în care, cumva, să fie evaluați. Unii dintre voi – mai ales cei tineri – pot transforma această ocazie într-o șansă pentru afirmare. Alții – în special cei mai maturi – vor dori să se remarce prin opinii, prin experiența pe care le-o dă vârsta, vor dori să vorbească mai puțin, dar mai consistent.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 29 ianuarie-4 februarie 2018, Soarele și Micul Benefic se află într-o poziție din care s-ar putea naște un beneficiu de cunoaștere: noroc la informație, la învățătură, dar și posibilitatea de a ajunge la liman – de a-și contura un proiect, de a începe să lucreze concret la acesta sau de a-și pune în aplicare niște planuri de viață care presupun o schimbare majoră a felului de-a fi, de-a trăi, de-a acționa.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În această perioadă, voi aveți Luna în sectorul vostru natal, ceea ce reprezintă un fapt astral pozitiv. Veți avea energia de care aveți nevoie, care se va îndrepta spre locurile critice din organismul vostru. Unii dintre voi se vor reface trupește și sufletește prin somn, prin retragere în sânul familiei, prin repliere în fondul lor de probleme. Alții se vor izola de lume și nu vor da curs întâlnirilor la care sunt convocați, pentru a-și conserva forțele fizice.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Contextul astral al săptămânii 29 ianuarie-4 februarie 2018 atrage situații mai puțin obișnuite cu privire la parteneriate. Este foarte probabil să vi se facă propuneri mai puțin obișnuite. Planeta Venus influențează într-o manieră neobișnuită evenimentele care se vor produce. Datorită acestei planete, este posibil ca o serie de evenimente neplăcute să nu se producă, dar, în egală măsură, este posibil ca o serie de evenimente pozitive să se producă furtunos, uimitor, incomplet.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 29 ianuarie-4 februarie 2018 vă va aduce o preocupare în plus. Vă puteți gândi să vă schimbați locul de muncă sau puteți primi o ofertă pentru un al doilea loc de muncă. Sau vă puteți gândi serios să vă schimbați viața în funcție de modul în care munciți – să treceți de la stat la privat sau invers sau să deveniți propriii voștri patroni. Oricum, nota generală este una de schimbare majoră. Ceva nu va mai fi la fel ca înainte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Luna în semnul vostru natal vă dă influxuri pozitive. Veți fi mai temperați, mai echilibrați, nu veți mai simți nevoia să răspundeți la provocări, veți fi mai ocupați să vă vedeți de viața și de problemele voastre. Săptămâna aduce o acumulare de vibrații pe casa a 5-a. Apar, astfel, elemente favorabile (până la un punct) legate de o activitate de creație, de preocupări care au nevoie de recursul la talent, la har, la imaginație, la fantezie. Însă, de la un punct încolo, se poate vorbi de chinuri ale creației, de probleme, de disfuncții.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

Jupiter este în continuare în tranzit prin semnul vostru natal și formează aspecte dintre cele mai importante. Ca urmare a acestor aspecte, pot apărea lucruri în contradicție cu propriul vostru interes sau care lezează interesele de familie. Este posibil ca unele dintre acțiunile voastre să se îndrepte împotriva familiei din dorința voastră de a vă adjudeca un bun, de a face ordine într-un fel care să fie în avantajul vostru, nu în avantajul familiei. De aici apar motive de ostilitate, conflicte.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Marte în semnul vostru zodiacal vă face energici, optimiști, determinați, dar și impulsivi și chiar imprudenți. Tranzitul Lunii de la Rac la Balanță activează sectoarele bani-interese, gânduri-conștiință, carieră-prieteni. Pentru moment, starea voastră financiară nu este echilibrată, iar estimările voastre nu sunt de natură să vă liniștească. Totodată, doriți să intrați în posesia unor bunuri de familie, dar, deocamdată, acest lucru nu este posibil.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 29 ianuarie-4 februarie 2018, accentul se mută pe bani. Venus vă poate aduce un câștig sub forma unui venit suplimentar, rezultat fie în urma unei negocieri salariale, fie în urma unei activități remunerate (fără a fi vorba, însă, de un angajament continuu) sau a unei tranzacții care presupune vânzare-cumpărare.  Relațiile parteneriale provoacă disconfort interior, care adâncesc nemulțumirea față de situația în care vă aflați și pe care nu o puteți rezolva deocamdată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 29 ianuarie-4 februarie 2018, contextul astral vă susține și vă protejează. Mentalul vostru va funcționa la maximum. Celor din jur le veți lăsa o impresie plăcută. Vă veți exprima elegant, convingător, veți avea un fel anume de a vă purta, veți îndrăzni dar într-o manieră politicoasă. Veți fi priviți cu interes și admirație pentru ceea ce faceți, spuneți sau realizați. Nu vor fi excluse mici probleme de sănătate, rezultate mai ales din excesele de orice tip – hrană, băutură, cafea, tutun, medicamente, nesomn.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Perioada care urmează se caracterizează prin sensibilitate, printr-o dorință de exprimare și, totodată, de visare. Aveți tot timpul dorința de cunoaștere, dar această dorință se accentuează în această perioadă. Vă doriți să deveniți experți într-un anumit domeniu. Este o perioadă a erudiției, a acumulării de cunoștințe temeinice. De notat și posibilele schimbări – unele chiar majore – în regimul de muncă. Sunt posibile mutări de la o instituție la alta, detașări, reconversii.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop saptamanal