Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 martie 2019

Săptămâna 4-10 martie 2019 este o perioadă în care vor avea loc o serie de evenimente cu impact astrologic. Pe 6 martie va avea loc Luna Nouă în Pești, iar cei născuți în zodia Pești sunt cei care vor fi cel mai mult influențați de acest aspect. Duminica, de la orele 18.00, Urania ne dă întâlnire pe www.libertatea.ro  pentru a ne prezenta previziunile astrologice ale săptămânii care urmează. Iată, așadar, ce ne așteaptă în săptămâna 4-10 martie 2019. 

Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 martie 2019

BERBEC

Între 4 și 5 martie dimineața, Berbecii vor avea parte de ipostaze amestecate. Anumiți nativi vor avea parte de ipostaza plăcută, alții de cea neplăcută, dar și persoane care vor avea câte puțin din fiecare. Se pot împăca cu anumiți prieteni, iar comunicarea lor se va îmbunătăți, dar există și riscul ca anumite relații de prietenie să se destrame, să apară certuri puternice și să se ajungă la replici acide. Între 5 și 7 martie, poate să apară o stare de spirit copleșitoare, specială și greu de caracterizat. Această stare va oscila între oboseală, somn, plictiseală, abandon sau ideea de izolare.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI.

TAUR

Săptămâna 4-10 martie 2019 începe plăcut pentru cei născuți în zodia Taur. Pot avea parte de surprize, ipostaze agreabile, mai ales dacă sunt persoane preocupate de imaginea lor în spațiul public. Pot să apară și provocări, momente în care să fie derutați, destabilizări interioare sau nedumeriri. Toate aceste situații îi vor face pe Tauri să se adapteze din mers și să facă față acestor schimbări de ultim moment.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI.

GEMENI

În această săptămână, Gemenii vor avea idei bune, inspirație, dar și momente de dezamăgire sau de revoltă. Gemenii își vor dori să trăiască periculos, să încerce lucruri noi, să plece în călătorii speciale, să se alăture unor grupuri care au activități care pe ei îi fascinează. Este posibil ca astfel să își găsească împlinirea. Poate fi vorba despre un lucru pe care îl pot face în timpul liber și care să le permită să își evidențieze un talent, o vocație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni,  AICI.

RAC

Cei care s-au născut în zodia Racului vor avea între 4 și 5 martie dimineața momente plăcute, pot primi mici cadouri, atenții, surprize sau pot primi vești care pot fi un prilej de optimism. Își găsesc liniștea, având în vedere că lucrurile se îndreaptă și merg într-o direcție bună. În plus, în această săptămână poate avea parte și de un câștig. Cu toate acestea, pot să apară și informații care să îi șocheze și pentru care să nu găsească o explicație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac,  AICI.

LEU

Pentru Lei, săptămâna începe într-o notă ușor instabilă. Vor avea momente în care nu vor înțelege exact despre ce este vorba, partenerul lor de viață poate arăta o latură inedită, fie neserioasă, fie jucăușă, versatilă, fie vor avea reacții bizare sau un comportament ciudat. Toate aceste lucruri îi pot lăsa fără replică pe cei născuți în zodia Leului. Se vor adapta destul de greu la aceste lucruri noi și nu vor putea să răspundă pe măsură, fiind luați prin surprindere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu,  AICI.

FECIOARĂ

Fecioarele încep săptămâna cu schimbări de dispoziție. La început vor fi vesele, după care, brusc, își vor pierde energia, se golesc de chef de viață, devin neatente, instabile, irascibile. Ceva la va spune în permanență acestor nativi că ceva nu este în regulă cu ei. Se vor confrunta cu o stare de confuzie, nedumerire, naivitate. Vor constata că de multe ori problemele pe care le pun nu sunt o dovadă a maturității.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară,  AICI.

BALANȚĂ

Surprize, întâlniri, tandrețuri, aventură, acestea sunt detaliile care descriu cel mai bine săptămâna 4-10 martie pentru Balanțe. Acești nativi vor avea trăiri intense și dorințe extravagante. Pentru cei care sunt părinți, în această săptămână, pot avea parte de surprize plăcute din partea copiilor, iar cei care încă nu au devenit părinți pot primi vestea venirii pe lume a unui copil. Pot să apară și mici îngrijorări, răsturnări de situație sau mici ipostaze care alterează o stare generală de bine.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță,  AICI.

SCORPION

Scorpionii vor avea parte de momente amestecate în ceea ce privește locuința, stilul de viață sau funcționarea gospodăriei. Unii se pot muta, pot închiria un nou spațiu. Relațiile cu părinții pot să fie ciudate, să pară că totul a intrat în normalitate, dar, în realitate, lucrurile să nu fie așa. Între 5 și 7 martie, acești nativi vor vedea îmbunătățiri în plan sentimental. Poate fi vorba despre un început de viață sentimentală, de o perioadă bună, de fericire, entuziasm, speranță și încredere.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion,  AICI.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii primesc la început de săptămână vești bune, vor avea parte de surprize. Cu toate acestea spre finalul zilei de 5 martie poate să apară o situație care să le producă un disconfort. În această săptămână pot pleca într-o deplasare, o călătorie de scurtă durată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător,  AICI.

CAPRICORN

Cei născuți în zodia Capricornului pot avea surprize materiale, bănești, se rezolvă ceva, au o promisiune, se întâmplă un lucru care poate duce la rezolvarea unei situații care nu îi mulțumea. Există, totuși, gânduri care îi macină, revolte care îi pun la mare încercare, îi destabilizează și chiar îi pot face pe acești nativi să nu mai vadă lucrurile exact așa cum sunt ele.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn,  AICI.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt în formă, veseli, dornici de noutate, de schimbare, de aventură. Acești nativi își propun să iasă în evidență în perioada imediat următoare, să se pună în valoare, vor lăsa de-o parte modestia în această perioadă. Între 5 și 7 martie este o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar. Tot în acest sector se va produce și Luna Nouă în Pești, care se traduce printr-o posibilitate de a primi bani, de a găsi o sursă de a fi plătiți pentru munca pe care o depun sau pentru o activitate ocazională.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător,  AICI.

PEȘTI

Universul interior la Peștilor este străbătut la începutul săptămânii de tot felul de gânduri, idei, soluții. Mecanismele de gândire vor funcționa din plin, mintea lor va funcționa perfect, vor fi prezenți și preocupați de problemele lor, ceea ce îi va determina să doarmă foarte puțin. Ideile îi vor urmări inclusiv în timpul nopții și nu se vor odihni așa cum ar trebui. Din punctul de vedere al sănătății există o supraîncărcare, circulația periferică poate fi afectată.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești,  AICI.

Foto: captură foto

Citește și: 

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop