Horoscopul lunar martie 2019 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Gemeni

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Gemeni stabilește că, luna aceasta, Casa Carierei este mai puternică decât Casa Familiei. Deci, profesia va ocupa locul principal în atenția ta, în timp ce aspectele psihologice și cele familiale vor fi în planul secund. Află previziunile complete!

Doar din când în când și fără să te rețină prea mult vor apărea mici sarcini legate de familie.

Martie este o lună favorabilă pentru tine, până către jumătatea lunii. Atunci poți să-ți pui în aplicare planurile elaborate înainte și poți fructifica ceea ce ai obținut deja prin relații și comunicare. Va urma o perioadă de independență și lucru individual.

Zile cu tonus maxim: 3-4, 13-14, 21-22, 30-31.
Zile bune în dragoste: 5-6, 15-16, 23-27.
Zile norocoase la bani: 5-6th, 8-9, 15-19, 23-25, 28-29.
Fii prudentă pe 6-7, 19-20 și 26-27.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Gemeni: CARIERĂ ȘI BANI

Previziunile astrale pentru martie indică schimbări importante în activitatea profesională. Acestea se vor petrece cu oarecare agitație; abia mai târziu se va vedea dacă sunt schimbări în bine sau în rău, dar va depinde mult de tine să le întorci în favoarea ta.

Gemenii care au angajați sau care au oameni în subordine, vor întâmpina puțină neîncredere și indisciplină din partea acestora, dar talentul lor de a se face ascultați și înțeleși îi va ajuta să pună repede lucrurile în ordine.

Luna aceasta vor începe să se vadă unele deficiențe în strategia ta financiară. Spre sfârșitul lunii vor intra niște bani care, pe termen scurt, vor salva situația. Vei înțelege cu ușurință care sunt acele cheltuieli de care te poți lipsi – și cum anume te poți lipsi de ele. Poți câștiga din profesia ta curentă, dar și din anumite servicii ocazionale care se vor ivi. Luna aceasta nu te aventura în investiții și speculații.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Relațiile cu prietenii și cu membrii asociațiilor din care faci parte, vor fi supuse revizuirii luna aceasta. Deciziile vor fi luate pe baza statutului de prietenie. Relațiile tale sociale se vor clarifica până la sfârșitul lunii.

Până pe 12 martie, relațiile sentimentale vor fi complexe și supuse hazardului. Vei avea divergențe extreme de opinii cu partenerul tău. Dacă relația are o fundație solidă, ea va rezista; dacă este, deja, supusă îndoielii, în această perioadă e posibil să destrame. Nu trebuie să te grăbești într-o căsătorie și nici să faci un copil. Așteaptă o perioadă mai calmă pentru asemenea decizie

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Rutina privind sănătatea și dieta va fi puțin dată peste cap până la jumătatea lunii. Dar, în ansamblu, starea sănătății tale va fi una bună luna aceasta. Încearcă să înlocuiești zahărul cu îndulcitor din stevia – unora le place, altora, nu; poate ai norocul să-ți placă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop