Horoscopul lunar martie 2019 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Taur

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Taur anunță că, în primele trei săptămâni ale lunii, interesul tău se va concentra cu prioritate asupra carierei. În ultima săptămână din martie, vei avea suficient timp de relaxare. Află previziunile complete!

În ultima săptămână din martie, vei avea suficient timp de relaxare. Poți folosi acest răgaz ca să te îngrijești puțin de tine și să-ți îndeplinești unele dorințe. În orice caz, nu vei avea dificultăți în privința armonizării carierei tale cu celelalte aspecte ale vieții.

Zile cu tonus maxim: 1-2, 11-12, 19-20, 28-29.
Zile bune în dragoste: 5-6, 8-9, 15-18, 23-27.
Zile norocoase la bani: 5-6th, 8-10, 13-16, 19-20, 23-25, 28-29.
Fii prudentă pe 3-4, 17-18, 23-24 și 30-31.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Începutul lunii martie va fi agitat și încărcat, iar cariera va avea prioritate pentru tine. Din mulțimea de sarcini pe care le vei îndeplini vor rezulta câteva schimbări, mai ales în ceea ce privește lărgirea contactelor de lucru. Se vor semna documente care te privesc direct.

Resursele tale bănești se vor îmbunătăți gradual luna aceasta, iar inteligența ta financiară, aflată la cote bune, te va ajuta să cheltuiești judicios. Îți vei consolida echilibrul financiar, fără aspecte spectaculoase și fără economii semnificative. Însă vei pune bazele unei perioade în care vor fi posibile și economiile.

Fiind o perioadă în care latura ta spirituală este în plină afirmare, intuiția și flerul te vor îndruma spre niște mișcări inteligente în privința banilor. Mici donații sau ajutorul dat cuiva îți vor aduce multă satisfacție.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Căsnicia sau relația pe care o ai vor fi supuse unei doze de stres în martie. Vor ieși la iveală problemele care până acum au fost ignorate. Alianțele puternice vor reuși să învingă turbulențele, iar conflictele se vor stinge.

Spre sfârșitul lunii, lucrurile se reașază. Vei primi știrea nașterii unui copil în familie sau printre prietenii foarte apropiați.

Dacă ești singură, vei avea oportunitatea de a întâlni pe cineva. Chiar dacă, în această perioadă, prioritatea ta este activitatea profesională, nu îndepărta complet posibilitatea de a ieși cu acea persoană, pentru că sunt șanse să devină ceva serios.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Taur: SĂNĂTATE

Ești într-o formă fizică bună; poate fi și mai bună dacă faci puțină mișcare sau beneficiezi de masaj.

Starea sănătății se va îmbunătăți și mai mult după 20 martie. Stai bine cu încrederea în sine și ai simț practic. Chiar dacă nu ai timp să observi, vei exercita magnetism asupra celor din jur. Castraveții și aloe vera te pot ajuta în starea fizică, dar și ca tratamente cosmetice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop