Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 iunie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 iunie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 4-10 iunie 2018.

BERBEC

În săptămâna 4-10 iunie 2018, aveți parte de surprize din partea prietenilor. Veți fi șocați fie de informațiile pe care aceștia vi le livrează, fie de felul ieșit din comun în care ei privesc lucrurile. Puteți primi avertismente referitoare la relația voastră. Dacă acești apropiați spun pe șleau ceea ce gândesc, s-ar putea să iasă scântei, să vă enervați peste măsură, dar și să vă indispuneți.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

În această săptămână, aveți tendința să vă puneți speranțele în oameni despre care credeți că au puterea să vă ajute. Cu toate astea, modul în care vă susțineți cauza s-ar putea să nu vă ajute prea mult. Puteți fi stângaci, stingheri, fără putere de convingere, iar ajutorul sperat îl puteți primi doar pe jumătate. În plan sentimental, vă încăpățânați să demascați niște presupuse manevre lipsite de onestitate ale partenerului, ceea ce va duce la tensiuni în relație.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 4-10 iunie 2018, aveți parte de situații neobișnuite pe care le veți aborda cu mult curaj. La urechile voastre ajung informații ciudate, care vă obligă să luați decizii inedite. Plăcerea de a vă contrazice vă poate aduce în situația de a avea schimburi de replici pe ton ridicat cu apropiații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 4-10 iunie 2018, reușiți să puneți cap la cap o serie de informații și să faceți o descoperire importantă. Veți înțelege astfel de ce persoanele implicate au făcut anumite gesturi sau au acționat într-un anumit fel față de voi. Atașamentele sau respingerile voastre din perioada care urmează vor fi exprimate clar și răspicat.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna este marcată de zdruncinări relaționale provocate fie de voi, fie de parteneri de viață. Dacă voi sunteți cei care generează discuțiile, asta este pentru că aveți viziuni complet diferite despre lume, viață, bani, sentimente, familie, carieră. Adică despre tot. Vă simțiți pregătiți moral să rupeți orice relație dacă ea constituie o barieră în calea progresului vostru.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Contextul astral al săptămânii 4-10 iunie 2018 influențează relațiile de prietenie și introduce o nuanță de constrângere, de exagerare, de abuz, de lipsă de măsură. Drept urmare, aveți tendința să vă retrageți strategic. Dacă ați depășit vârsta de 40 de ani, vă puteți confrunta cu probleme de conștiință. Ar trebui să încalcați niște principii. Dacă o faceți, vă va costa scump.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

În săptămâna 4-10 iunie 2018, manifestați interes pentru situațiile suficient de periculoase pentru a vă oferi senzații intense și emoții puternice: jocuri de noroc, sporturi riscante, distracții nesăbuite. La locul de muncă, aveți parte de piedici. Din păcate, aveți toate șansele să fiți intimidați, să lăsați impresia că nu sunteți pregătiți pentru o serie de responsabilități.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI

SCORPION

În săptămâna 4-10 iunie 2018, sectorul afectiv este sensibil. În ciuda faptului că voi, de fel, sunteți puternici, vă veți lăsa cuprinși de trăiri intense, copleșitoare. La serviciu aveți parte nu doar de muncă în exces, dar și de replici tăioase din partea colegilor, ceea ce vă generează un stres suplimentar.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

Săptămâna aceasta aveți parte de întâmplări ciudate, de dialoguri stranii, de informații care vă șochează sau de reacții imprevizibile ale partenerilor de dialog. Încercați să nu vă lăsați duși de valul evenimentelor și nu faceți promisiuni deplasate de care să nu vă puteți ține sau afirmații care nu vor putea fi scuzate.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În săptămâna 4-10 iunie 2018, puteți intra în posesia unei sume de bani pe negândite. Sau puteți primi o ofertă de colaborare foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. Pe plan personal, sunteți reticenți față de oferta sau insistența cu care cineva vrea să vă facă bine. Vă gândiți la interesul ascuns pe care l-ar putea avea această persoană.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

În săptămâna 4-10 iunie 2018 veți avea un chef de viață cum n-ați mai avut de multă vreme. Veți fi activi și veți lăsa deoparte gândurile apăsătoare. În plan sentimental, simțiți nevoia să aveți mai multă libertate de mișcare și să nu fiți apăsați de obligații.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

În săptămâna 4-10 iunie 2018 este destul de bine aspectat planul sentimental. În acest sector, se poate vorbi despre emoții reprimate. Faceți un efort mare să nu vă lăsați copleșiți de trăiri, de amintiri. Unii dintre voi și-ar dori să arunce la coș atașamentele nu tocmai sănătoase față de oameni sau față de anumite idei, dar prea ușor nu le va fi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal