Urania: previziunile astrologice ale săptămânii 28 mai-3 iunie 2018

Urania previziunile astrologice ale săptămânii 28 mai-3 iunie 2018

În fiecare duminică, începând cu orele 18.00, Urania vă așteaptă cu predicțiile astrologice ale săptămânii care urmează pe www.libertatea.ro . 

Iată previziunile astrologice ale săptămânii 28 mai-3 iunie 2018.

BERBEC

În săptămâna 28 mai-3 iunie 2018, sectorul profesional este o sursă de îngrijorare, de nemulțumire, de stres. Contextul astral favorizează intuiția și presimțirile corecte legate de anumite pericole.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Berbec, AICI

TAUR

Săptămâna aceasta stă sub semnul piedicilor, disconfortului, avalanței de informații. Noutățile dau năvală peste voi, creând o stare de suprasolicitare asupra voastră. Va trebui să încercați să filtrați informațiile și să le păstrați doar pe cele care vă sunt de folos. Încercați să vă păstrați calmul și să fiți obiectivi.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Taur, AICI

GEMENI

În săptămâna 28 mai-3 iunie 2018, astrele vă cadorisesc cu o foarte bună capacitate de exprimare, de a vă descurca, de a găsi rapid cele mai potrivite soluții. Sunteți pozitivi și răspândiți numai voie bună în jurul vostru. Mici probleme în sectorul financiar, unde se anunță întârzieri în privința intrării în posesia unor bani.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Gemeni, AICI

RAC

În săptămâna 28 mai-3 iunie 2018, astrele vă înlesnesc șansa de a intra în posesia unor secrete, prin intermediul unor mărturisiri, indiscreții, scurgeri de informații. Vi se dezvăluie motivele ascunse ale unor evenimente. În sectorul sentimental, relația cu partenerul de cuplu devine dificilă, fiind marcată de indisponibilitatea voastră de a fi înțelegători. 

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Rac, AICI

LEU

Săptămâna 28 mai-3 iunie 2018 nu este cea mai bună perioadă a voastră. Este marcată de stări de spirit depresive, lipsa motivației și a energiei la locul de muncă. Aveți parte de piedici inexplicabile, care au o motivație ascunsă. Dacă sunteți implicați în conflicte, litigii, procese, veți avea parte de lovituri de teatru. 

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Leu, AICI

FECIOARĂ

Săptămâna 28 mai-3 iunie 2018 este marcată de reticență afectivă. Vă puteți răzgândi cu privire la o relație pe care ați început-o de puțină vreme. Atenție la asocierile de orice fel cu cei pe care-i considerați prieteni. Se vor dovedi șubrede și vor fi  construite pe detalii ascunse de ochii și de urechile voastre.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Fecioară, AICI

BALANȚĂ

Săptămâna 28 mai-3 iunie 2018 stă sub semnul agitației. Aveți parte de deplasări, de întruniri, de informări care vă sunt mai mult decât necesare. Faceți un efort de învățare sau înțelegere. Mai mult ca oricând, aspirați la libertate și independență. Deveniți sensibili la promisiunile aventurilor galante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Balanță, AICI 

SCORPION

Săptămâna este marcată de un șir de acțiuni necesare pentru a intra în posesia unui bun material, a unei sume, a unor cereri, aprobări, adeverințe etc. De subliniat și faptul că, la nivelul conștiineți voastre, se vor produce schimbări semnificative.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Scorpion, AICI

SĂGETĂTOR

În săptămâna 28 mai-3 iunie 2018, contextul astral vă ajută să duceți la îndeplinire un proiect la care lucrați de multă vreme. Reușitți să rezolvați chestiuni apăsătoare prin dialoguri inteligente, argumente solide și conduită diplomatică. Este o perioadă favorabilă semnării unui contract, ajungerii la o înțelegere sau eliminării unor piedici importante.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Săgetător, AICI

CAPRICORN

În această săptămână veți depune eforturi susținute pentru a trăi corect și moral. Eforturile voastre ar putea fi exacerbate de evenimente care vor scoate la lumină nereguli de conduită, abuzuri în relațiile de familie, de prietenie, de parteneriat sau de serviciu. Mulți dintre voi vor fi apăsați de gânduri și se vor simți puși la încercare de destin.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Capricorn, AICI

VĂRSĂTOR

Săptămâna 28 mai-3 iunie 2018 este marcată de un sentiment de înfrângere, de revoltă față de compromisuri pe care le tolerați de multă vreme sau față de neputința voastră de a vă smulge dintr-un context inconfortabil pentru voi. Veți fi furioși pe voi înșivă considerând că ați greșit resemnându-vă.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Vărsător, AICI

PEȘTI

Săptămâna aceasta este marcată de o “curățenie interioară” radicală, care vă determină să respingeți unele situații și să îmbrățișați altele, conforme actualului stadiu de viață și maturitate. Spre sfârșitul săptămânii, nu veți mai fi dispuși să păstrați aparențe sau să înghițiți neghiobiile unora, oricât de apropiați v-ar fi aceștia.

Previziunile detaliate ale Uraniei pentru Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop saptamanal